Millor que no "se hagan oir" gaire!

11:41 p. m.

( 5 ) Comments

Bé, si feu un cop d'ull a aquest fórum hi descobrireu tot un seguit de personatges de la nostra societat que m'abstindré de definir... en aquest fil en concret alguns d'ells es dediquen a "fardar" de com han recolit els preservatius que es repartien a diferents institus per a llençar-los o destruir-los per tal de que no "corrompin" als estudiants o alguna cosa així, no se pás que els passa pel cap... bé si que ho se i no m'agrada, a partir d'aquest tema hi ha tot un seguit de dissertacions sobre la sexualitat amb un punt de vista un tant... "diferent"

Encara que si hi fem un cop d'ull a la pàgina www.hazteoir.com ja podem imaginar quin tipus de gent escriu als seus fórums.

La crida es aquesta:

El dia 29 de noviembre se estuvieron repartiendo preservativos de manera gratuita a los alumnos de la universidad rey juan carlos de madrid [...] hago un "llamamiento" a los expertos en alertas, noticias y demas iniciativas para saber si se puede hacer algo.

I entre les respostes hi ha aquestes "joies":

- conseguir todos lo sque puedas y tirarlos a la basura, yo lo he hecho y sienta de miedo

- Si la humanidad ha aguantado tanto tiempo sin preservativos es porque no hay una necesidad vital de ellos, si fueran algo tan imprescindibles posiblemente nos habríamos extinguido antes de inventarlos.

- Vale, pero los Centros de Planificación Familiar están para eso: para incitar al sexo y para recomendar a parejas de que maten a sus hijos. Las universidades no.

- Pero lo cierto es que si se reparten en una universidad es con un solo motivo es promover la promiscuidad entre los jovenes

Bé, també hi ha comentaris una mica més assenyats, aquests peró son els que més em criden l'atenció i els que més em preocupen, evidentment... no se perquè quan algú reclama "ser escoltat" o aboga per la "llibertat" últimament ja m'espanto.

5 Responses to " Millor que no "se hagan oir" gaire! "

MaRiNa said :
11:05 a. m.
:S
se man posat els pels de punta!
grillats n'hi ha tot arreu (aquesta dintre de poc es convertira en la meva màxima)
ara, pots estar boig, i no tenir que fastidiar(paraula fina) als pobres universitaris de Madrid que anaven a aconseguir condons gratis!
Segur que aquests grans pensadors/boicotejadors/antidetot no tenen vida sexual...
David said :
11:32 a. m.
Marina, al meu blog es pot dir "fotre / putejar" trankila xD
MaRiNa said :
3:23 p. m.
ja se el que es pot dir i el q no ;)
per cert.. trobo molt mes interessant aquest post que el dels ninjes..
podria probar de ferte una clau (de les marcials) el proxim cop que et vegi.. pro segur que acabo jo a terra

una de facil:ssaur
Anónimo said :
7:17 p. m.
Ostres!
Me kedat gelada!
Trobo k seria mes preocupan si es repartiguessen condons a secundaria xo a una universitat??
LA gen ja te "seny" kuan va a la universitat! I sabra el k a d fer... no es corromperà per un preservatiu...
Alepsi said :
3:22 p. m.
Què fort, què fort! [Em repeteixo, no? xDDDD]
Pfff... com diu la marina, de grillats n'hi ha a tot arreu... en fi... quants condons tirats a la paperera dééééu me'n guard! Amb lo cars que van! xDDDD

Publicar un comentario