Els diumenges (plagi)

5:58 p. m.

( 11 ) Comments

Els diumenges sempre man semblat un dia trist. L'ultim dia d relax i el principi d pencar un altre cop... a mes el carrer esta desert, sembla q la ciutat estigui buida. un dia trist.
avui me llevat tard ( el q fa la gent normal els diumenges) , e fullejat el diari, i encara ma entristit mes: uns reportatges brutals d fotos d desastres naturals, una altre d l'ablacio a l'africa (ves qina bestiesa d tradició) ... i unes pagines mes enrere, la biografia d'una supermodel, un reportatge d biqinis i fotos d'unes models androgines. Trist.

He fet tot allò que hom sol i que inclou una dutxa i una mica d'esmorzar i he marxat a agafar el tren. Jo volia el tren de les 11, però ja se sap que del que es vol intersecció horaris de renfe a vegades en resulta el conjunt buit. Per tant m'he hagut d'esperar fins el primer que ha passat, a les 11,20. Merda, ja arribo tard.

Com odio els diumenges.
Els viatges en tren aquest dia,a part d'estar ple com un ou, arriba sempre una hora tard. També odio la renfe xD

Però el que més em fot dels diumenges com avui és que fa molts dies que sóc a casa. I m'he tornat a adaptar al poble. I em costa tan tan tan però tan anar-me'n a Barcelona i adaptar-me de nou. Però tan! No puc perdre el ritme d'anar cap a quí i cap allà, sempre als dos llocs. Sinó se'm fa una muntanya i no és perquè no m'agrada ni una ciutat ni l'altra (ja que tortosa és ciutat, però jo li dic poble perquè s'assembla més, però és la capital del Baix Ebre tu! Au! ja teniu cultureta! xD) sinó perquè el fet de tornar a cambiar el xip a una ciutat tan gran com Barcelona em costa. M'adapto de seguida però les últimes hores de poble em maten.

Per treure'm la depressió me n'he anat de compres (ooooooh!!!! Post superficial on els hi hagi!! Entre aquest post i certs comentaris que he anat deixant pel món blocaire, perdré la poca credibilitat que tenia).

Total, he entrat en uns pantalons fantàstics!!! Que no m'he comprat perquè m'he negat a pagar 45 euros per uns texans amb més forats que un Gruyere (sí, deu portar algun accent, però com que no sé on va, ho deixo en mans dels que saben francés....) i amb més merda "que'l rabo una vaca" que diria ma mare o "que'l sobaco d'una tonta" que diria mon pare. Coi, amb aquests exemples a casa, com voleu que parli jo? Suficientment bé ho faig, per al que m'envolta... en fi (com m'agrada l'autocompassió... xDDDDD).

I al final m'he comprat una samarreta increïblement fantàstica amb la que estaré matador!!!

-----------------
PS: Blog "inspirat" per la Marina, l'Emma, l'Alepsi i la Yrun.

11 Responses to " Els diumenges (plagi) "

yrun said :
6:17 p. m.
TU SI QUE SAPS PLAGIAR I EL DEMÉS SÓN TONTERIES INNESSASARIES! XD
MaRiNa said :
6:46 p. m.
uaaaaaaalaaaaaaaaaaaaa
q tenim la creativitat de rebaixes??
descarat, descarat. Es que no es inspiració, es q es copy-paste! XD
vagooo!!


fbmqkswp (no hi ha dret)
David said :
8:39 p. m.
Haurieu d'estar afalagades... es tracta d'un "homenatge" als vostres blocs...



lnsin (que facil!!)
Anónimo said :
10:16 p. m.
gràccciessss daviidddddddd.

Ja m'han dit que m'heu deixat de banda en una cervesa de demà...
snif snif
yrun said :
11:58 p. m.
xo la culpable soc jo emma!
11:15 a. m.
yrun tens mala sang jeje, ens veiem en el menjar comunitari!!! Prepareu-vos!!!
Alepsi said :
6:32 p. m.
Anda que... mira que el tros de post que has agafat.... xDDDDDD

Això de plagiar té la seva gràcia, igual faig un plagi del plagi... xDDDD
Candela said :
7:00 p. m.
Com diuen als doctorats el plagi de diverses fonts se li diu investigació. jiji. Quina mandra els diumenges...
maduixot said :
11:48 a. m.
no tenim vergonya eh xDDD
aquí copiant jajaja
David said :
3:50 p. m.
Candela és cert, hauria quedat millor si hagues dit que era un treball d'investigacio... pro m'avises massa tard! ara tothom ja sap que era un plagi!

Maduixeta uoh, primer comentari al meu blog, fem una festa! ara que has creat precedent has de seguir comentant eh? ;)
David said :
12:18 a. m.
Alepsi aaaai que no t'havia comentat a tuuuu!!! que et poses gelosetaaaa? mira és l'unic post que he trobat teu que quedés bé amb la resta... millor se-hi amb un post superficial que no no ser-hi oi? es que et volia incloure en l'homenatge! ;)

Publicar un comentario