Top 10 musical del 2006

11:46 p. m.

( 10 ) Comments

Bé, tal i com ha fet el meu amic Roger, m'he decidit a fer un Top 10 dels que han sigut, al meu parer els millors álbums que ens ha deixat el 2006. Tin un gust un tant especial, personal i intransferible pro bé, potse us interessa fer-li una ullada a algun d'aquests discos.

1 Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am, That's What I'm Not

Bonissims, aquests 4 nois anglesos han sabut aprofitar el fenómen internet per a donar-se a coneixer i regalar-nos un disc d'indie meravellós, amb cançons que s'han convertit en grans hits com I bet you look good on the dancefloor, Mardi Bum o Dancing Shoes.

2 KoЯn - See you on the other side

Bé, que dir de KoRn una de les bandes al capdavant del génere nu-metal, doncs que tornen amb un altre treball genial, com a banda consagrada que son... personalment destacaria Open Up, Hypocrites i com no, la Love Song.

3 Muse - Black Holes and Revelations

Aqui coincideixo amb el meu amic Roger... els Muse els reis del rock alternatiu, son una máquina de fer éxits, i es que m'agrada tot el CD, tenen cançons més dures, més tranquiles pro totes de qualitat, a destacar Starlight i Map of the Problemathique com no.

4 My Chemical Romance - The Black Parade

Després d'arrasar amb el seu Life On The Murder Scene, els 5 nois de New Jersey tornen amb un álbum carregat d'energia, amb un estil gamberro i desenfadat, humor negre, punk fins i tot emo. La veritat es que tenen un estil bastant dificil de definir, pro que agrada molt. Destaco el single Welcome to the Black Parade i també les cançons Mamma i Teenagers.

5 Outlandish - closer than veins

Si senyor, m'encanten aquests nois, que ja fa temps van sonar a totes les radios amb el seu hit Aicha segueixen en actiu, es clar que si. Son un trio de Dinamarca, pro un d'ells prové d'una famila Pakistaní, l'altre d'una familia Marroquí i el tercer d'Hondures. Això fa que a les seves cançons es barregin un munt d'estils R&B/Rap/hip-hop/soul i tambè idiomes Castellà/Àrab,/Urdu/Danès. Si no els coneixeu valen la pena. A destacar les cançons Kom Igen i Introspective.

6 Tote King - Un Tipo Cualquiera

Després de saltar al gran públic amb Música Para Enfermos, aquest raper sevillano torna amb un ritme trepidant i una dosis de "chuleria" increible, tan necessaria per a rapejar com a Acuestate o a Cuatro Minutos te Escupo, pro també dient moltes veritats com sempre a fet, a cançons com Progres.

7 Rob Zombie - Educated Horses

En Rob Zombie ha tornat amb un CD més rockero que industrial, potser no agradarà als seguidors més puristes pro jo crec que Educated Horses es un gran àlbum. M'encanten The Scorpion Sleeps i Foxy Foxy.

8 Scissor Sisters - Ta-Dah

Un altre grup que es consagra amb un gran segon álbum. Els Scissor Sisters tenen un estil molt peculiar, un glam rock amb look setentero que els fa un dels grups més ballables del panorama actual i que curiosament, han triomfat amb un enganxós I Don't Feel Like Dancin'. també destacaria I can't decide i Kiss You Off.

9 Audioslave - Revelations

El tercer disc dels Audioslave, una banda formada pels components de Rage Against the Machine amb el vocalista de Sound Garden, amb un so 100% rock, amb molta energia i amb unes guitarres espectaculars. D'aquest en detacaré Revelations i Nothing Left to Say But Goodbye.

10 Fangoria - El extraño viaje

Alaska torna amb un altre disc carregat d'electropop, en l'estil dels ultims álbums, sabent-se adaptar a la demanda del seu públic i mantenir-se a la última duartn anys i anys. Destaquen el ja famós Criticar Por Criticar i Sin Perdón.

Apa, I ja està, quina feinada, total, no us ho llegireu tot, que ens coneixem, pro mira, així deixo constància dels meus gustos musicals ;)

10 Responses to " Top 10 musical del 2006 "

MaRiNa said :
9:24 a. m.
tens rao, jo nomes me llegit el d'outlandish!! XD
m'encanten...
jo les destacaria tottess
David said :
12:43 p. m.
vaus? si ja us conec ja... mandrosa!
Anónimo said :
1:51 p. m.
Bua!! Bua!! Bua!!!
M'ha caigut la baba només de veure el post Azriel!
MMm... Jo posaria els Muse els millors, són genials. I el concert va estar pfff! No tinc paraules! xD

Buenu k coincideixo amb tu amb casi tots els disc k tots man agradat molt i son els que escolto menys el tote king i la fangoria i aixo k a mi no em va...
M'apunto a la llista els outlandish k no els conec!
Tu si vols passat pel meu radioblog del meu blog nou, k encara no i e escrit però esta preparat preparat, alumillo descobreixes algu que t'agrada!
http://yrun86.blogspot.com
7:30 p. m.
ei ariel! korn!!! i muse també m'agraden... bé bé, és molt subjectiu però bé! millor això que un post de nena de 13 anys.,..
Roger FJ said :
9:00 p. m.
Jeje, ara has de seguir la saga i fer com jo faré (que encara no he fet), ésa a dir publicar els millors concerts de l'any i també les millors cançons de l'any (amb Youtube si és possible). Enga, que hi ha curru per fer... :P

p.d: la meitat dels grups no el conec... :D
Anónimo said :
10:14 p. m.
A mi m'han cridat l'atenció especialment el de Muse, Tote King i Scissor Sisters! Però dels Scissors m'han agradat més en general altres àlbums. I don't feel like danciiing! ;)
David said :
11:12 p. m.
yrun: stem viciats al teu xat... xD
emma: ejem! si, és subjectiu... a més en em facis parlar dels teus gustos musicals que son ben rarets també eh?!
Roger:ui no, massa feina, tinc mes coses de les que parlar!! a mes he anat a molt poquets concerts aquest any.
nessa: sempre m'alegra molt veure cares noves! 3 gurps! de moment ets la que te el récord de coincidencia xD
yrun said :
11:18 p. m.
Doncs si jo t'he dit casi tots azriel! Jo... A mi no em fas cas... :'( snif.. snif... xD
David said :
11:29 p. m.
Uiii cert! la yrun guanya!! va, no et posis gelosa! xD pro es que no t'agrada el Tote i això m'ha ferit... aixxx :P
yrun said :
11:58 p. m.
va... dire k m'agrada doncs! (xo no t'ho cregues! xDD)

Publicar un comentario