Dia sense protestes

12:02 p. m.

( 7 ) Comments

Apagades globals, dia sense cotxes, dia sense compres, boicot al cava català, boicot als productes americans... i ara em surten amb el dia sense mòbils!

És ben sabut per tots que m’encanta queixar-me, no hi ha plaer més gran que el rondinar… pro clar, arriba un moment que un es veu desbordat per tantes iniciatives! No pots fer res sense sentir que estàs "traint" a un sector de la societat.

Jo proposo des d’aquí el “dia sense protestes” altrament conegut com “dia de fes el que et roti”... és un dia a l’any per a l’esbargiment sense remordiments... per trucar a tots els teus amics amb el mòbil per a quedar i anar tots plegats al Burger King en cotxes separats… i de tornada passar pel Corte Inglés a comprar cava català! (clar que si collons!)

I la resta de l'any es tracta d'anar aprofitant els supostas boicots per a tocar els collons... sue el profe de la uni et suspèn... li dius que fas boicot a les notes inferior a 5, que et posen pepsi digues que fas boicot i que vols coca cola... que et porten coca cola? doncs demana pepsi! s'ha de ser imaginatiu, pro pot ser molt divertit!

Oh oh, estic sent políticament incorrecte i poc sostenible! Anire a l’infern!! No home no... que només és un dia a l’any... bé i proposo com a “dia sense protestes” el 17 de Febrer, coincidint amb el Blocs’n’Beer per a desinhibir-nos tots plegats molt més! Qui s’apunta? ;)

7 Responses to " Dia sense protestes "

12:56 p. m.
jajajaja, quina coincidència, el dia de la bloc beer aquesta!

Jo també estic farta de les dies internacionals de se p*** m^*** total, perquè no ho fas tot l'any i així almenys la causa serveix dalguna cosa, que en treus de portar-te bé un dia només?
Alepsi said :
1:01 p. m.
Viscaaaaaa!!! Desinhibició al blocs'n'beer!!!! Per suposat!!! Jajajajajajaja! Serà una nit, si més no, per fer el que ens vingui de gust! Ole, ole!!!!! xDDDD
MaRiNa said :
1:15 p. m.
tu sempre pensant en tot!
(i jo q portava tot el post pensant.. qina casualitat sera el mateix dia de bloc'n'beer!)
2:30 p. m.
jooooooooooooo!! jo m'aounta i a mes estic completament d'acord amb tu!! (encara q tb protesti...)
David said :
3:15 p. m.
^emma^: Així m'agrada! treient la mala llet!! xD

Alepsi: ejem... diguem que a tu no et calen gaires motius x desinhibir-te eh? xD

Marina: i jo q portava tot el post pensant.. qina casualitat sera el mateix dia de bloc'n'beer Innoceeeent!! xD

Dejà vie: Normal, es que jo sepmre tinc rao... tu fes el que jo digui i ja veuràs... t'ho passaras bé i t'estalviaràs el pensar massa xD
Alepsi said :
3:23 p. m.
A veure què vas dient tu pel món, eh??? xDDDDD
[No faré cap comentari de la teva resposta a la DejàVie... que encara perpetuaria més la meva mala imatge... xDDDD]
yrun said :
3:47 p. m.
XDDDD

Kina coincidencia no k sigui el mateix dia? xD

(k bé tu has fet venir xato! xD)

Publicar un comentario