IV Intríngulis

1:26 a. m.

( 13 ) Comments

Bé, avui descobrireu una cosa nova de l'Azriel... encara que alguns ja ho sabieu estic segur que d'altres us sorpendreu, i és que soc un aficionat al malabarisme.

I per això us vull convidar a una trobada (digueli trobada digueli festa...) malabarista que tindrà lloc el proper 24 de Març, al campus nord de la UPC (Zona Universitària). Si tot va bé aquest serà el cartell oficial de la festa (made in Azriel)... algú s'anima?

Es tracta d'una festa oberta a tothom, no cal saber-ne, només tenir ganes d'apendre o de mirar, i passar-ho bé tots junts!



Bé, doncs això, ja em direu si us animeu, com podeu veure al programa la festa dura tot el dia, de de les 10 del mati fins les 9 del vespre (encara no tenim gaire clar quan acabarà). I sobretot no us perdeu la gran actuaciò del nostre malabarista convidat, en Juanma y Olé!!

Ara només cal esperar que el temps acompanyi i que s'animi molta gent... espero veure-hi a molts blocaires! (ni que sigui pel morbo de veure com em foto les maces pel cap o com caic del monocicle)

13 Responses to " IV Intríngulis "

8:17 a. m.
q waaaaaaaai! per poc q pugui vindre i em portare la cam. Els malabaristes i els malabars donen molt joc a les fotos. En saps molt?
tzesire said :
11:42 a. m.
claro que sabe un montón!! es la estrella de los novatos, sí ya está con el monociclo!! así que teneís que ir a verle todos!! recordar, sábado 24!!
David said :
12:14 p. m.
dejà vie! ueeeh si si vine vine que et vull conéixer! pro no et creguis gaire a la tzesire em defenc i prou, de moment amb el monocicle només se caure, això si que em surt bé xD
MaRiNa said :
1:21 p. m.
jajaja jo ja ho vaig intentar un cop.. i no.. no es per mi. Em vas convencer un cop pero no dos.
A més em sembla q estic de parcials.

SAPS QUE??? BLOGGER MA BLOQUEJAT EL BLOG PQ DIU QUE SOC UN BLOG SPAM!!! INJUSTICIA!!!
yrun said :
1:57 p. m.
Ostres Az! EL Davidet i jo segur que ens apuntem doncs!

Però cal veure si aquell finde ens podem quedar els dos a Bcn... Ja et diré alguna cosa però això que m'ha fet gracieta.... DEspres semrpe podriem nar a fr uan voll no? xD
David said :
2:34 p. m.
marina: sosaaa!!

yrun: docns aviso amb pru temps per a que pogueu planejar quedar-vos! i tant que podem fer una voll, a més a la festa també tindrem birres (de fet hi ha un concurs de malabars + cervesa prou interessant) ;)
mps said :
6:56 p. m.
El concurs de malabars i birres va junt o separat? Que ja fa temps que no veig concurs de birres al campus (però en poc temps en vindran molts!)

Perquè no ho feu durant un dia d'entre setmana? Entendràs que fa molt pal tornar al propi campus un cap de setmana!!

Intenteu no empaperar totes les parets dels aularis, a ser possible, que el cartell de "In Soviet Fib, party pwns you!!1" mola

I bé, com suposo que és evident, jo no hi vaig (tot i que un dels profes que hi ha per allà em cau bé)

Sort! I pels que no coneguin el Campus Nord, que sapiguen que alla estudia gent molt maca i molt simpàtica :)
Anónimo said :
7:43 p. m.
Jo com el mps, no penso anar a la Fib un dissabte, m'hi nego!!!
xDDD Si fos un dia entre setmana (com sol ser els dimecres quan es fan aquestes coses, jo m'hi apuntava...).
I hi estudia gent maquiiiiiisiiimaa ehh!! El què, que no la veureu un dissabte, no serà el Campus en plena escència ;P
David said :
7:53 p. m.
mps i cacique: sou uns RANCIS!! que més dona on sigui la festa? la questió és la festa en si... no fem la festa entre setmana pq entre setmana la gent estudia/treballa... tenim vides i tal xD per tant, pels que no coneguin el Campus Nord, que sapiguen que alla estudia gent molt sosa :P
1:24 p. m.
ja m'ho he apuntat a l'agenda pro...nose pas si ens trobarem ;)
Candela said :
5:23 p. m.
Jo si puc també vinc!!!!!!!!

Hi haurà flams?
12:15 p. m.
i els que no sabem fer res de res? si ja em costa estar en equilibri amb les coses normals de la vida, no em vull imaginar si les faig rodar o algo per l'estil....
David said :
3:31 p. m.
Candela! si és cert que vens jo et porto un flam!!

^emma^ pots venir a mirar o a apendre... crec que la actuació del malabarista convidat serà molt xula!

Publicar un comentario