Joost

3:16 p. m.

( 4 ) Comments

Hey, have you ever heard that name before? Well If you haven’t already you will pretty soon.

Joost is still a Beta program, which means that’s still on a development/testing stage. But I’ve been able to try it recently and it really rocks!

Basically, it mixes quality TV contents with all the Internet advantages.

By quality TV contents I mean real TV shows, that is video clips, series, documentaries and entertainment programs. There’s a huge catalogue with the featured content so you can pick the programs you like and watch them whenever you want.

And by Internet advantages I mean that you can chat with other users that are watching the same channel as you, as well as chat with your friends on GoogleTalk and Jabber in a translucid chat windows that lets you watch the program on full screen mode while using the chat features.

You can also read news feeds and rate the channel contents with stars, so other users can know whether you liked them or not.

I’m using Joost with a P4 3’2Ghz and a GeForce FX5700 (that’s 256MB) with a pretty bad broadband connection, just 1Mb. I think that’s an average/low computer and Joost still works great here. Good audio and video quality with no cuts. I watch full size videos here even faster than on YouTube!

So if you wanna try Joost just visit this website, where TechCrunch is giving away 10,000 invitations and GigaOM is giving away even more here so PLEASE don’t flood my blog asking for invitations! ;)

Things against Joost: I can't fins Ronaldinho's or Messi's goals in the Soccer Channel! c'mon guys! you have Rivando, Ronaldo and Zidanne!

Well, just kidding of course! so far, all the content I've seen is pretty cool, I specially like the BugEye Channel, and the MTV one, I really like punk'd!!

Poltergeist?

11:44 p. m.

( 19 ) Comments

Atenció atenció! This a public service announcement... el meu ordinador grinyola. I el vostre? aposto a que també...

Fa cosa d'una setmana vaig començar a sentir un soroll bastant molest provinent del meu ordinador... i quan dic bastant molest vull dir que és una tocada de collons en tota regla... sonava com un grinyol... vaig buscar com un boig i no vaig conseguir trobar la font del maleït sorollet. Tinc un poltergeist a l'ordinador? Éssers del més enllà intenten comunicar-se amb mi a través dels meus altaveus?

Bé, avui he trobat la solució al misteri i desafortunadament és molt menys emocionant. Resulta que els senyors de MSN utilitzen publicitat al seu Messenger Live! i resulta també que l'anunciant actual ha decidit incloure un so al banner.

Jo utilitzo una ampliació del messenger que permet eliminar aquest banner, pro sembla ser que encara que no es mostri es carrega en algun lloc del meu ordinador, i per tant sona.

I jo em pregunto: Quina utilitat té aquesta publicitat tan molesta? perquè evidentment a mi se'm treuen totes les ganes de comprar el que sigui que estiguin anunciant si hi ha un grinyol que sona cada 20 segons... així que un cop més... COP DE MALL al MSN!!

Espero que si algú més parava boig buscant l'origen del sorollet aquest post li serveixi d'ajuda!

Día del orgullo

8:45 p. m.

( 6 ) Comments

Ha llegado el día del orgullo, el día del año en el que podemos desinhibirnos y mostrarnos tal y como somos sin miedo a ser estigmatizados, sin miedo a que nos señalen con el dedo o nos marquen con la letra escarlata… si señores ¡el día del orgullo friki esta aquí!

Y con éste día se plantea la siguiente duda: ¿Quién debe ser considerado friki? Creo que todos tenemos un punto de frikismo en nuestras vidas, un ingrediente del frikandó que nos hace un poco especiales.

¿A quién no le gusta Star Wars o El Señor de los Anillos? ¿Quién no está enganchado a Perdidos? ¿Quién no ha leído algún que otro cómic? ¿Quién no ha ido al supermercado vestido con el atuendo de su personaje manga favorito? No… vale, eso último no. Pero todas las anteriores sí ehh?

Bueno pues eso, todos a celebrar el dia del orgullo friki! El 25 de mayo salgamos a la calle con nuestros disfraces y nuestras carrozas y emulemos a los gays llenando las calles de nuestras ciudades de alegría y color!

UltraplaybackLuke soy tu madre (demo)

PD: Esto lleva unos cuantos días parado debido a problemas técnicos con mi ordenador, pero ahora ya ha vuelto a la normalidad... ya sabeis, 2 o 3 posts por semana, ahora que vienen exámenes seguramente mas... xD

Especimens urbanites

11:27 p. m.

( 17 ) Comments

Avui us parlaré d’un mal que creix per moments a la nostra societat, d’un virus que s’estén entre el jovent, una costum irritant que pot amb els meus nervis. Es tracta d’escoltar música a través dels altaveus del mòbil.

Segur que tots us hi heu trobat alguna vegada. Estàs al metro o a l’autobús, a la teva bola, i de sobte comença a sonar una musiqueta... i dius: no passa res a algú li està sonant el mòbil i porta el papichulo de tono (terme que utilitzo com a genéric per designar qualsevol cançó del gènere) ... passen els segons i la música segueix sonant amb allò que fa “yo soy tu gatita tu gatitaaa” fins que s’acaba la cançó... i llavors torna a començar (amb les consegüents cares de desesperació per part de la resta del passatge)

Sí, heu topat amb una víctima del virus, amb el típic “llest” que porta el reggaeton a tota pastilla al mòbil que porta adequadament amagat a la butxaca. No em pregunteu perquè pro la música en el 99% dels casos es reggaeton... suposo que el perfil de persona que dona pel sac amb la musiqueta coincideix amb el perfil d’escoltador de reggaeton... i tampoc sé per que la persona amaga el mòbil i es fa el longuis metre sona la música, quan està ben clar que surt de la butxaca de la seva jaqueta...

Ara que ja semblava que havíem superat la crisi de fa uns anys dels adolescents jugant amb els tonos del mòbil (encara no hi havia politonos, ni molt menys mp3). Les companyies es posen a promocionar aquest tipus d’aparellet, incorporant-hi altaveus com el Nokia3250 o l'EricssonW810i que l’anuncien per la tele amb tot de paios que es posen a ballar...

Doncs jo dic: cop de mall als mòbils amb altaveu! utilitza els auriculars gamarús!!!

Foto original by dek

El chupar se va a acabar

12:04 p. m.

( 13 ) Comments

Un estudio de una universidad sueca determina que el sexo oral puede provocar cáncer de boca… se ve que practicar el sexo oral aumenta las posibilidades de contraer el VPH (Virus del Papiloma Humano) que está relacionado con el cáncer de boca.

¿Y ahora qué? Esperemos que pronto se contradigan en este estudio como en los estudios del vino… ¿os acordáis que hace tiempo nos dijeron que tomar vino era bueno para el corazón? Pues ahora resulta que también provoca cáncer… ¡no ganamos para sustos! Ahora resultará que todo lo que nos gusta es malo...

Así que supongo que es cuestión de tiempo. Pronto nos regalarán la vista con un artículo sobre los grandes beneficios del sexo oral, a parte del que todos ya sabemos, y es que chupar relaja.

Los expertos suecos recomiendan que “el cunilingus y la felación sean desterrados de nuestra vida sexual”, pero ¿qué seria del sexo sin los preeliminares?

Por suerte las voces sensatas aclaran que el uso del preservativo bastaría.

No he podido resistirme a copiar el titular del 20 minutos porque me ha hecho mucha gracia…

Foto by Luís Vieira

Espe tiene un plan

12:10 a. m.

( 7 ) Comments

Avui continuaré amb la historia del teleco begut, que tenia un munt de coses a explicar-me...

Tot connectant-ho amb les seves teories sobre el canvi climàtic em va començar a explicar la següent història que li havia explicat un amic madrileny seu, i totalment verídica segons ell:

“M’han dit que el Manzanares s’està assecant, i que la Esperanza Aguirre vol ruixar amb uns avions els núvols de Madrid amb un compost químic, crec que cristal·litzat, per fer ploure més. Pro clar, hi ha el risc que plogui massa i que Madrid s’inundi, per això han de construir una presa per controlar el riu... ”

Tot això acompanyat d’aquell posat seriós que tenen els borratxos quan et volen convèncer de que no ho estan.

A mi la imatge de la patrulla àguila ruixant els núvols madrilenys per crear un segon diluvi universal m’atrau bastant, sobretot quan penso en les aigües torrencials baixant sierra avall i amenaçant en destruir la Moncloa, mentres el Gallardón es posa catxondo pensant en les obres de reconstrucció... i a l’últim moment... patapammm! Les aigües s’estanquen en la presa construïda pels subordinats Aguirrerils i el riu comença a fluir pausadament a través de la capital del regne...

Jo crec que el borratxo hauria de posar-se en contacte amb en Pter Jackson, que d’aquí en traiem una peli!

Foto by jvelazquez

No pants day!

12:08 a. m.

( 12 ) Comments

We’re on this time of the year where the decision between long pants and short pants makes our mornings really annoying… and some guys just found the solution inventing the no pants day!

Actually, the weather is not the real explanation for the no pants day, it's something a little bit deeper... It consists on leaving behind your pants for a day, and showing the world your beautiful underwear, relax a little bit and take life less seriously.

So this Friday, May 4th, I encourage everyone to go to class, to the office, to your grandma’s house or wherever you have to go without pants. Take pictures, make banners, sing songs, and spread the word!

You can check the official events on the www.nopantsday.com website.

Some people say this is a stupid holiday, some people say it's the most important day of the year.... I leave it to your own judgement!

And remember: “the first Friday in May is always no pants day!