Especimens urbanites

11:27 p. m.

( 17 ) Comments

Avui us parlaré d’un mal que creix per moments a la nostra societat, d’un virus que s’estén entre el jovent, una costum irritant que pot amb els meus nervis. Es tracta d’escoltar música a través dels altaveus del mòbil.

Segur que tots us hi heu trobat alguna vegada. Estàs al metro o a l’autobús, a la teva bola, i de sobte comença a sonar una musiqueta... i dius: no passa res a algú li està sonant el mòbil i porta el papichulo de tono (terme que utilitzo com a genéric per designar qualsevol cançó del gènere) ... passen els segons i la música segueix sonant amb allò que fa “yo soy tu gatita tu gatitaaa” fins que s’acaba la cançó... i llavors torna a començar (amb les consegüents cares de desesperació per part de la resta del passatge)

Sí, heu topat amb una víctima del virus, amb el típic “llest” que porta el reggaeton a tota pastilla al mòbil que porta adequadament amagat a la butxaca. No em pregunteu perquè pro la música en el 99% dels casos es reggaeton... suposo que el perfil de persona que dona pel sac amb la musiqueta coincideix amb el perfil d’escoltador de reggaeton... i tampoc sé per que la persona amaga el mòbil i es fa el longuis metre sona la música, quan està ben clar que surt de la butxaca de la seva jaqueta...

Ara que ja semblava que havíem superat la crisi de fa uns anys dels adolescents jugant amb els tonos del mòbil (encara no hi havia politonos, ni molt menys mp3). Les companyies es posen a promocionar aquest tipus d’aparellet, incorporant-hi altaveus com el Nokia3250 o l'EricssonW810i que l’anuncien per la tele amb tot de paios que es posen a ballar...

Doncs jo dic: cop de mall als mòbils amb altaveu! utilitza els auriculars gamarús!!!

Foto original by dek

17 Responses to " Especimens urbanites "

MaRiNa said :
1:06 p. m.
cop de mall!
l'altre dia vaig ser victima d'un!
amb lo bé q es sent la musica amb els pinganillos!

pq sempre regueatton? es alguna consigna q tenen entre ells? "si escuchas regueatton deja q el mundo lo sepa" o alguna cosa axi?
David said :
1:23 p. m.
marina: si escuchas regueatton deja q el mundo lo sepa m'encanta l'eslògan!!! xD
yrun said :
2:05 p. m.
Sisisisi! Kin odio deu meu la gen akesta! A emprenyar tot deu i marikito, xa k es van inventa els mp3 eh? xa k ???? xD
Anónimo said :
4:46 p. m.
És la versió modelna del killos que anaven amb el lloro a tot arreu. Espero que sigui una moda passatgera :S
David said :
8:04 p. m.
yrun: amb els mp3 els altres no poden "gaudir" de la teva musica!!

pd40: hmmm esperem esperem!!! i mentres esperem desesperem!!
Anónimo said :
8:46 p. m.
parlant d'això... em fa mal un queixal

ës com els cholos que van a la platja amb la ràdio en massa pq els veïns els escoltin o millor: pq ningú és situi a metres a la rodona. Me'n donaria vergonya d'anar pel món així. És més: com pot ser que hi hagi gent q no li face vergonya???
A la feina hi ha gent que es possa música amb el mòbil a l'hora de fer el descans, patètic...
Anónimo said :
10:27 p. m.
Birra a tu et faria vergoña nar pel món amb musiketa???
A tu et faria vergoña algo? I no et fa vergoña anar amb una galleda per la uni o celebrar cap d'any amb un osito de peluix quan no toca... xDDD
O escoltar el perro volador al meu cotxe!! Que allò era una especie de reggeton raro enrient-se del reggeton ;P

Deixem-ho x_DD
David said :
12:04 p. m.
Birra i cacique: uahla us foteu puyes fins i tot a blocs "ajenos"... tot i que estic d'acord amb la cacique... em sembla que la birra de vergonya poca ehhhh xD bueno, de fet cap de les dues xD
Mikel said :
7:25 p. m.
COP de MALL , cop de Mall sense cap mena de dubte ni discusió possible
Anónimo said :
9:16 p. m.
Aveure idiotes... a mi meu vist anar pel mòn amb música al móvil i a sobre... regeton???? Si em diguéssiu el supermario doncs ves, potser si... però reggetooooon??? No pas! Sí que en tinc de vergonya!!!
I és ella q "finshitot em fot cleques a blogs aliens"!!! Exhibicionistaaaaaaa!!! Adicta als blooooogs!!!! (Li estic dient a a la Cacique, Az, el teu blog, es converteix en un mitja de comunicació més entre ella i jo).
Omplim el teu blog de basura!!! Spam, spam, spam, spam, spaaaaaaaaaaam!!
Alepsi said :
12:24 p. m.
oh quina rààààààààbiaaaaaaaaaa!!! Putus escoltadors de requesón que es pensen que a tots ens interessa!!!

COP DE MALL però ja!!!
David said :
4:42 p. m.
birra: ens has dit idiotes??? que fuerte me parece!! i si, amb el supermario t'hi veig... i amb el gato volador també xD

alepsi: requesón?? xD m'encanta! xD
Anónimo said :
7:30 p. m.
Birra indignadaaaaaa!!! On vas insultan a la gent! Aki amb les confiances eh!!
Poca vergonya! Exhibicionista!!!

I si, la Birra i jo estems buscant nous mitjans de comunicació alternatius... el mòbil ja no es CooL!! xD
Unknown said :
9:20 p. m.
Apoyo las opiniones de David, en mi caso lo he sufrido varias veces, en el tren de vuelta a casa, las 8,30h de la tarde, tienes un cansacio de todo el día que no puede ni levantarte del asiento cuando llega tu parada, para colmo llevas todo el camino desde Plaça Catalunya escuchando que si "que no te vistas que no vas, que no me vuelvas a buscar, que tengo otro hombre y tu no me das más calor", que si "se dice que se te ha visto por la calle vagando, pobre diabla, por un hombre que no vale un centavo", que si "me acuerdo la noche que te conocí, que en tu cama me dijiste que no me dejarías nunca más, por eso tú a mi no me dejes sólo".
Ya veis que me las aprendí, todo el camino aguantando que si "tú me pones", que sí "en tu cama te hago y te deshago" y que si "más duro y más fuerte". Había unos niños en el bagón que le dijeron a su madre: "Mami, ¿que dice que le hace el chico de la canción a la chica? ¿Le hace daño?" Creo que nos reimos todos los viajeros. Gracias a los nuevos móviles con altavoces ahora hay que aguantar a los niñatos/as, para colmo vajaron en Vilassar y me acomparañon con su musiquita hasta el polideportivo, en sus bolsas ponía "grup esportiu de Sant Adrià del Besos", cuando los leí, respiré tranquila, ¡no son de Vilassar!
En resumen:
Movil Nokia XYXY con altavoces: 250€
Tono Real Descarga inmediata de Reggeaton: 1€
Poner tu música para molestar a todo el mundo y que se enteren de que lo tuyo es darle al culo arriba, culo abajo, lo pagan el resto de los viajeros del vagón.
¡¡¡¡¡Esto se considera CONTAMINACIÓN ACUSTICA!!!!!
08181 said :
12:51 p. m.
ufff...
ho he viscut, i de fet el pitjor, a part de la punyetera falta de saber estar, es que aquests altaveus s'escolten com el cul!
10:52 a. m.
Així devia ser això!!!
Vaig haver d'aguantar tot un sopar a un xinés amb la música que provenia de la taula de quatre capullos, però com que no hi veia cap aparatet...!

Cop de mall a l'inventor, als aparatets i a la colla que els fan servir sense tenir en compte la gent del voltant!
Laia said :
7:56 p. m.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHHH!!
a mi m'ha passat dos cops!!!
tornava de treballar de l'hotel i nomes volia anar a dormir i sonava el lailolailolaaaaaaaaaa!
que jo el que tenia ganes era d'endosar-li el mobil per la orella o el nas!!!

ja no parlem dels putus pakis i el seu niania niaaaaaaaa


aaaaaaaaaaaaaaah... com diu el meu colega pd40, son els nous killos!!

Publicar un comentario