El gran show politic

8:46 p. m.

( 4 ) Comments

Estàs llegit això en comptes d'estar veient el debat de política general i és una molt mala senyal... per què la gent no mira el canal parlament? per què no desperta l'interès que hauria de despertar? Ens agraden els piques de gran hermano pro no els piques d'en Mas i en Montilla.

He arribat a la conclusió de que el parlament és poc televisiu. Analitzem punt per punt el que fa que un programa tingui audiència:

1. Sexe:

Està clar que el que ven actualment a la televisió és el sexe. Jo lliuraria el meu cos a qualsevol noia que em parlés a cau d'orella sobre l'estatut, pro veig que la eròtica del poder no és tan efectiva amb el gran públic com ho és amb mi.

Tampoc és efectiu el sex appeal de l'Artur Mas (guapo!!), ni la lluent calba d'en Duràn (diuen que els calbs son molt sexys) així que suggereixo als senyors polítics que canviin els seus caps de files per ties i tios de bon veure, que segur que criden més la atenció. Qui no recorda la Tania Deveaux, que prometia felacions als seus votants? o la Ciccolina?

2. Violència:

Una forma fàcil de fer pujar el share seria dur els enfrontaments dialèctics un pas més enllà. Al centre del parlament s’instal·laria un ring de boxa, en ell els polítics podrien resoldre les seves disputes d'una forma més expeditiva... fets, no paraules.

L’Ernest Benach seria l’àrbitre del combat en aquest cas, i evidentment tot estaria permès, joc brut, trencar cadires al cap de l’adversari, bé el que seria normal. També faria pujar la audiència que els polítics anessin vestits adequadament per la lluita, es a dir sense samarreta i amb unes malles ben lluents, amb les quatre barres i un brodat de l’anagrama del partit corresponent, es clar!

3. Paraulotes:

Aquest punt seria complementari amb el número dos. Els programes de més audiència van farcits de paraules malsonants, crits i amenaces, així que seria molt millor si el realitzador del canal parlament partís la pantalla i enfoqués als dos debatents mentre s’escridassen l’un a l’altre, parlant alhora i insultant-se. També seria molt adequat que la resta de parlamentaris xiulessin o aplaudissin constantment, després de cada acusació mútua.

Per tant, i resumint les tres premises anteriors, el que seria més efectiu seria reconvertir els debats del parlament en un pressing catch a la catalana, i reconeixeu-ho, TOTS acabaríem mirant-ho!

El efecto rebaño

3:52 p. m.

( 7 ) Comments

Hace tiempo leí un libro que explicaba que el hombre perdía la capacidad de razonar cuando se reunía en grupo. Decía algo así como:

“La unión no hace la fuerza, sino la imbecilidad”

Esto se ve claramente reflejado “efecto rebaño ” que convierte en toda una hazaña hacer que un grupo de más de cuatro personas, que por separado podríamos considerar seres inteligentes, se desplace de un lugar a otro en un tiempo razonable.

Por favor, intentemos entre todos evitar estas situaciones, ¡nuestra inteligencia no tiene la culpa!

Noies canibals i altres parafilies

4:17 p. m.

( 6 ) Comments

Una notícia que m'ha impactat:


Noia arrenca el llavi del seu xicot quan es feien un petó

En Wei és un noi japonès de 24 anys amb una xicota un pel massa apassionada. Quan l’altre dia la va anar a veure el va besar amb tanta passió que va deixar-li el llavi inferior penjant… de fet a l’hospital van haver de fer-li un empelt de pell perquè la part arrencada no es podia recuperar.


Lo més fort és que aquesta noia es veu que no és el primer cop que el mossega… sembla ser que quan està excitada, mossegar-lo i fer-li mal és l’única manera de quedar satisfeta.”

(Traducció lliure al català d'aquest article)

Ara la típica mala persona faria el comentari fàcil gracioset sobre que en Wei és un noi afortunat si la seva xicota no és gaire aficionada al sexe oral... pro jo com soc bona persona no el faré.

L’altre dia vaig estar investigant sobre les parafilies i la veritat és que n’hi ha de ben curioses, evidentment la xicota d’en Wei és un cas clar (i preocupant per a en Wei) de Sadisme, pro això no és res comparat amb d’altres que he trobat:
  • Autonepiofilia: l’estímul és utilitzar bolquers i ser tractat com un bebè.
  • Balloning: plaer sexual que s’obté veient a dones inflar globus, explotar-los i jugant amb ells.
  • Choreofilia: excitacio sexual al ballar.
  • Dendrofilia: excitació sexual produïda al refregar-se contra els arbres (hmm deu ser bastant dolorosa)
  • Ecdemolagnia: excitació provinent de viatjar o estar lluny de casa.
  • Epiguanofilia: excitació sexual amb rèptils (esport de risc si el rèptil mossega)
  • Flatofilia: excitació provinent de l’olor dels pets (eeecs)
  • Fúrtling: excitar-se ficant el dit a través d’un forat retallat a la zona genital d’una fotografia (quines ganes de complicar-se la vida!)
  • Harpaxofilia: experimentar plaer al ser robat (fàcil de practicar a les rambles)
  • Melolagnia: excitació sexual provocada per la música (clars exemples als concerts d'en Bisbal)
  • Misofilia: atracció sexual per la roba bruta.
  • Psicrofilia: excitació produida pel fred o per veure persones passant fred.
  • Tafefilia: excitació provinent de ser enterrat viu.
Bé jo personalment crec que mentre no es faci mal a ningú tots tenim dret a ser "rarets" pro tot i així... deu n'hi do les aficions de la gent!

Foto d'en image_smith

Los cebolletas

1:24 p. m.

( 4 ) Comments

Últimamente ha aparecido una nueva banda callejera en Barcelona, actúan en grupo y han tomado el control de las Ramblas, están organizados y…. llevan boina y bastón.



Si señores, se trata de los cebolletas, una peligrosa banda de abuelitos que se dedica a arrimarse a las jovencitas que se paran a ver los espectáculos callejeros en las ramblas, y aprovechar para rozarse un poquito con ellas, o dejar un poco la mano tonta, a ver que pillan.

Lo que más me sorprende de esta noticia es que se le de tanta importancia, que se considere “banda callejera” a un grupo de abuelitos… si alguien os toca el culo en las Ramblas y no os roba la cartera ¡ya podéis estar contentos!

Señores de telecinco, un poco más de rigor por favor, hay trapicheos mucho más chungos en las ramblas que un grupo de viejos verdes tocando culos… pero bueno, esta visto que todo lo sexual vende (¿consideramos a los viejunos sobadores algo sexual? ) , y actualmente eso es todo lo que importa, a este paso reconvertiré el blog en una página porno a ver si suben las visitas… ç’est la vie!

Cotillear es muy feo

3:09 p. m.

( 5 ) Comments

“02-Sep-07 23:35
De: ESTHER
OLA JAVI.KDAMS MAÑANA A LS 11 DDE SIEMPRE, K NO SE NTERE ANA!!BSOS”

Ana cerró el móvil de Javi y lo devolvió cuidadosamente a su sitio. Hacia días que sospechaba de las misteriosas idas y venidas de su pareja, y este mensaje confirmaba todas sus sospechas, Javier le estaba engañando con otra. Cuando volvió del baño Ana hizo ver que ya dormía, aunque la rabia y las ideas que daban vueltas por su cabeza no le dejaban pegar ojo.

A la mañana siguiente Javi salió de casa, poco antes de las 11, según él para acompañar a Carlos al concesionario, pero Ana sabia que estaba mintiendo. Lo preparó todo para cuando volviera, esta vez no le iba a dejar pasar una infidelidad, esta vez no. Otra vez no.

A las 11 Javi se encontró con Esther en la Calle Mayor. Hacia días que Esther le estaba ayudando a escoger un anillo de compromiso para Ana, estaba intentando llevarlo todo en secreto y con la mayor discreción, pero Javi intuía que Ana sospechaba algo.

Nada más abrir la puerta de casa Javi comprobó que Ana, en efecto, había descubierto algo.

Evidentemente también vio rápidamente que las sospechas de Ana estaban muy alejadas de la verdad, pero su ataque de ira no dejó tiempo para explicaciones, los manotazos, insultos y forcejeos, no le permitieron hacerla entrar en razón, el cuchillo en las costillas no le dejó enseñarle el anillo.


Y eso no se hace.