El efecto rebaño

3:52 p. m.

( 7 ) Comments

Hace tiempo leí un libro que explicaba que el hombre perdía la capacidad de razonar cuando se reunía en grupo. Decía algo así como:

“La unión no hace la fuerza, sino la imbecilidad”

Esto se ve claramente reflejado “efecto rebaño ” que convierte en toda una hazaña hacer que un grupo de más de cuatro personas, que por separado podríamos considerar seres inteligentes, se desplace de un lugar a otro en un tiempo razonable.

Por favor, intentemos entre todos evitar estas situaciones, ¡nuestra inteligencia no tiene la culpa!

7 Responses to " El efecto rebaño "

5:53 p. m.
Ahhh... és per això que em costa tant treballar en grup!

Petonets!
MaRiNa said :
6:17 p. m.
es una indirecta????
mira q et pokejo en viu!!!!!
David said :
7:41 p. m.
metamorfosi: jajaja veus? ara ja tens una excusa x engegar-los!

marina: indirecta? no, directa, pro jo tb m'hi poso al sac, a mes no va nomes x la nit del divendres... el dissabte vaig tornar a estar igual!
5:15 p. m.
per aixo no magraden les manifestacion jejeje (no perquè es passi calor eh?)
David said :
9:01 p. m.
^emma^: docns de fet no em refereixo a els manifestacions... a les manifestacions hi vas perque vols expressar una idea reforçant-la amb el fet de que son moltes persones les que pensen igual. Jo em refereixo a les situacions ens les que un grup s'ha de coordinar per fer alguna cosa, sense tenir res planejat ;)
Anónimo said :
9:50 p. m.
Avui t'he vist!! xD
Al poli amb els intringulis, que estaves practicant amb la bicicleta aquella que només te una roda (que ara no se com es diu... monocicleta? ) xDDD
T'he vist dsd dalt, que jo anava cap al omega ^^
David said :
12:52 p. m.
cacique! m'espies¿? t'hauria de fer vergonya... la cosa akella que duia entre les cames es diu monocicle ;) ... un altre dia baixa i saluda dona! tothom es benvingut, a més ultimament no paro de trobar-me blocaires pels puestos!

Publicar un comentario