El cavallet, el repel·lent i el cap gros

11:03 p. m.

( 7 ) Comments

Vet aquí una vegada, al país de la gent hipòcrita, un cavalino rampante, un repel·lent i un cap gros, que van decidir fer una competició a veure quin dels tres corria més. A la contrada tothom animava al cap gros, i volien que guanyés la cursa.

Van donar la sortida i es van posar a córrer… tothom animava al cap gros, que tot i la falta d’equilibri que li suposava el pes del seu cap ho estava fent prou bé... pro anava molt igualat amb el repel·lent, que duia sabates noves i corria molt.

A mida que s’apropaven a la meta, el repel·lent va anar deixant enrere al cap gros, pro la gent no perdia l’esperança. ànim cap gros! Cridaven tots.

El que ningú havia vist és el cavallet negre que venia al galop des de darrere i que amb un últim esforç va aconseguir avançar al cap gros, al repel·lent, i guanyar la cursa.

De sobte tot el país dels hipòcrites esclatà de joia perquè el repel·lent no havia guanyat la cursa... pro... oh, wait! No havíem quedat que tots animaven al cap gros? I el cap gros no havia perdut? Bé tant li fa, la qüestió és celebrar alguna cosa!

Moralitat del conte: si no pots celebrar les proeses personals sempre podràs celebrar les desgràcies alienes. Que maco oi?

7 Responses to " El cavallet, el repel·lent i el cap gros "

Mikel said :
7:59 a. m.
Mira , no soc pas seguirdoe de la formula 1 , pero he de confesar i confeso ue si el barça no pot guanyar la lliga i la perd el madrid jo m´enduc una bona alegria.
Roger FJ said :
2:15 p. m.
Mort al capgros!!! Que es foti, per als seguidors de Ferrari és un gran dia. Fora tots aquests neoseguidors de la F1
David said :
4:54 p. m.
mikel: si el barça i el madriT poden ser campions l'última jornada, i al final cap dels dos guanya... tu ho celebraries?

roger: flamer!!! xD
5:03 p. m.
No és per dur la contrària, eh... però és que a mi el capgros no m'ha caigut mai bé. I si algú m'havia d'omplir el buit deixat pel Schumi, aquest només podia ser un altre cavallet negre!

Petonets (sense gens d'hipocresia!)
David said :
5:05 p. m.
metamorfosi: el conte està escrit amb ironia... si jo soc Ferrarista de tota la vida, estic molt content de que hagi guanyat en Kimi, al cap gros no l'aguanto! (tot i que si acava fitxant per ferrari ens tocarà callar... xD)
8:21 p. m.
Bonissim, per desgracia si k funciona aixi si... hi ha gent k salimenta de les desgracies dels altres
MaRiNa said :
9:11 p. m.
precios

Publicar un comentario