Teories inquietants

3:43 p. m.

( 2 ) Comments

Fa uns dies el meu amic Carles em va enviar un correu electrónic explicant-me una inquietant teoria... segons ell, la veu en castellà d'en Rocco Sifredi i de l'avi de Heidi son la mateixa!!

Després d'una grandiosa tasca d'investigació i de baixar-se una gran quantitat de porno, al final va trobar una pel·lícula d'en Rocco en castellà, d'on ha extret el següent tall de veu on clarament es pot sentir com en Rocco invita a sopar a dues joves senyoretes:



Ara us caldrà sentir un tall de l'avi original... i bé, com que la sèrie era una mica sosa us passo aquest tall que va elaborar en Sergi Mas pel Minoria Absoluta, i que és una mica més adient per al tema en qüestió:



Que creieu? son o no la mateixa veu? podria això explicar per que hem sortit així els que vèiem Heidi? és això un gran pla secret per a pervertir-nos des de petits? hi havia frases amb un pervers doble sentit amagades al guió de la sèrie? Ai mare meva, quantes preguntes...

2 Responses to " Teories inquietants "

MaRiNa said :
5:34 p. m.
jajajaj qin munt d'investigació has hagut de fer, eh??? xD

docns mira, al final no m'ha quedat clar si és la mateixa veu o no. Però una cosa està clara, com se li ha acudit al Carles això?
- Estava veient una peli del Rocco i pensava en la Heidi?
- Estava veient la Heidi i va tenir un pensament amb en Rocco?

vull respostes a aquest enigma
David said :
11:51 p. m.
jajaja marina, si jo t'expliqués... tu pos rocco al google i veuràs xD

Pro coincideixo amb les teves preguntes, carles, volem respostes!!

Publicar un comentario