De política i amputacions

9:26 a. m.

( 6 ) Comments

Imagineu-vos que us donen a triar entre tallar-vos una mà o tallar-vos només un dit. Evidentment tothom que no fos masoquista triaria (si no hi hagués més remei) perdre un dit abans que perdre una mà sencera.

Doncs bé, jo ara mateix em trobo en aquesta situació. Diumenge 9 de març he de triar entre una cosa dolenta (perdre un dit) o una de MOLT dolenta (la mà sencera) i en soc conscient, i ho assumeixo, pro no entenc aquelles persones que em volen fer creure que perdre un dit és bo. I m'ho estan dient persones que també s'hi juguen els seus respectius dits...

Bo seria no haver de triar, bo seria estar allunyats d'aquesta enganyifa i poder prendre les nostres decisions, poder triar entre diverses opcions i que totes fossin bones per a nosaltres, bo seria haver de triar entre la Natalie Portman i l'Scarlett Johansson i que ens treies fum el cap de tant pensar per a poder decidir-nos!

PD: també està la opció de no triar, aquesta és més fotuda, perquè ens tallaran el dit o la mà i a sobre no podrem rondinar! amb els que ens agrada rondinar!!

Foto feta per timtak

6 Responses to " De política i amputacions "

tzesire said :
4:50 p. m.
nunca he tenido que he elegir entre los dos que propones, nunca me los he planteado si quiera. a pesar de la ley d'hont alguno más se cuela en el bipartidismo, y aveces esos otros insignicantes deciden mayorías.
9:54 p. m.
también depende del punto de vista de cada uno, yo no creo que pierda el dedo...xD
David said :
10:06 p. m.
tzesire: pero finalmente, todos los votos van a apoyar a uno u otro

carmncitta: si claro hay muchos puntos de vista, yo cuento el mio, que pa eso es mi blog ;P
MaRiNa said :
3:42 p. m.
amb fotos axis no aconseguiras que em fixi en el text, se m'han posat els pels de punta :S
David said :
5:37 p. m.
marina: que la foto és de mentidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mikel said :
7:10 p. m.
parlant d´amputacions , a algun politic li tindrien que tallar els collons

Publicar un comentario