Antigraffiti system

8:53 p. m.

( 6 ) Comments

Llevar una cámara siempre encima es útil para inmortalizar pequeñas cosas de la vida que escritas no tienen gracia pero vistas pueden arrancar alguna que otra sonrisilla:

¿Y dice usted que su sistema elimina del todo las manchas?

Menys aigua i més cervesa!

8:00 p. m.

( 4 ) Comments

Últimament he llegit dos titulars que m'estranya que ningú hagi relacionat encara... aquest any ha disminuit el consum de cervesa i hi ha una gran sequera a Catalunya, bé jo crec que està clara la solució als dos problemes amb un sol gest, pel que he decidit arrencar una nova campanya des d'aquest humil bloc.

Barcelonesos!! prou de beure tanta aigua, beveu més birra, que l'aigua encara la necessiten a les terres de l'Ebre per molt que ens vulguin fer creure que no és així. Oi que voleu menjar arròs? doncs deixeu-los regar.

Aturem entre tots el transvasament captació puntual tot posant-nos a la davantera d'Europa en el consum de cervesa!

Des d'aquest bloc animo a tothom a estalviar aigua tot substituint-la per birra a més d'aplicar altres mesures importants:

- Tanca l'aixeta mentre et respatlles les dents. Es més renta't les dents en sec, quedaran més blanques.
- Utilitza el botó de mitja descàrrega al water si el tens. O fes pipí al carrer, ja plourà (aplicar sobretot si vius a Barcelona)
- Omple la rentadora fins dalt. De fet, no cal que la rentis, ventilant la roba ja n'hi ha prou.
- I sobretot sobretot "estima't" abans d'entrar a la dutxa, estalviaràs molta aigua.

Conte de Sant Jordi

4:32 p. m.

( 2 ) Comments

Demà és el dia del llibre, i crec que no hi ha millor manera de celebrar-ho que amb un conte, evidentment al més pur Azriel's sytle.

Vet aquí una vegada una contrada en la que un dia a l'any tothom es regalava llibres els uns als altres. Es gastaven molts i molts diners en llibres molt gruixuts, enquadernacions cares, i evidentment comprant totes les últimes novetats editorials.

En aquesta regió tothom n'estava molt orgullós de la seva tradició, som una nació molt culta - deien - gastem molts diners i comprem molts llibres. I desafortunadament, només la segona part de la frase era veritat.

Era ben cert que compraven molts llibres, pro tan cert com que la majoria no els llegien. Els llibres passaven a ocupar un lloc privilegiat i ben visible a les seves estanteries (com més llibres tens guardats més intel·ligent ets, tothom ho sap), pro aviat queien en l'oblit i passaven a complir el destí final de la majoria de llibres, acumular pols.

Com que la gent no llegia les seves obres els escriptors van anar desmotivant-se i van anar deixant de publicar, les noves generacions no estaven acostumades a llegir (i menys a escriure) i els editors, per tal de mantenir la tradició anual (i seguir fent calers) van decidir editar llibres en blanc, això si, amb títols ben macos i enquadernacions ben luxoses.

Tot plegat va ser bastant profitós per la indústria, fer llibres en blanc era molt més barat, i els habitants de la contrada tenien la consciència molt més tranquil·la sabent que no havien d'inventar cap excusa per no agafar mai un llibre, total, estaven en blanc.

Foto per dreyboblue

Siento la humedad sin ti

11:40 a. m.

( 5 ) Comments

¿Qué nos intentara decir éste folleto de SingStar tirado en el suelo?


Quizás es una llamada de socorro de alguien, precisando un fontanero que le arregle una gotera. También puede tratarse de una persona que necesite un paraguas para resguardarse de la lluvia, o de una chica que precisa de un buen macho para quitarse el calentón (a todos nos gusta más imaginar ésta última ¿no?)

Todo puede ser, pero nunca sabremos la respuesta, son frases anónimas tiradas en el suelo, lo que está claro es que no hay nada mas bonito que amar y ser correspondido... ojalá... pecosa...

pecosa es el apodo de uno de los personajes de Lost
Lo único que podemos saber del cierto es que quien escribió estas frases es fan de Lost.

¡Os animo a que especuléis sobre el significado de éstas frases!

V Intríngulis

2:21 p. m.

( 6 ) Comments

Us sona aquest cartell? segurament l'haureu vist penjat a la vostra facultat o pel carrer, si, els "spammers" som nosaltres!


Com molts ja sabreu soc membre d'una associació malabarista, i cada any fem una festa grossa a la UPC. Bé, aquest any la fem el Dissabte dia 12 d'abril (aquest dissabte) serà molt entretingut, sobretot si el temps acompanya.

Pel matí farem tallers de globoflèxia (ninots amb globus), manipulació de maces, transposicionals corals i malabars en general, i durant tot el dia tallers d'iniciació per a tothom qui vulgui apendre.

A les 13:00 en Shaul ens oferirà un espectacle per als més petits (i pels no tan petits!)

Tot seguit dinarem (el frankfurt d'en front de la UPC l'any passat ens va fer descompte, veurem si aquest any cola...)

A la tarda, a les 16:00, en Biel ens oferirà un gran espectacle malabarístic, amb boles de rebot, aqui en teniu una mostra.

Finalment per la tarda farem uns jocs malabarímpics on es posaran a prova les habilitats de tots els malabaristes assistents, amb les ja famoses proves de passada a distància, diable al cove, guerra de maces o el ja mític "malabars i cervesa"

Tancarem la vetllada amb un escenari obert on tothom podrà demostrar les seves habilitats

Després els que encara aguantem anirem de festa a algun lloc que decidim entre tots.

Si encara no esteu convençuts aquí teniu un vídeo de com ens ho vam passar l'any passat!


Us hi espero a tots!

Cómo comportarse en los foros.

1:18 a. m.

( 1 ) Comments

Hace tiempo vi en videojug éste divertido vídeo donde nos explican cómo hay que comportarse en los foros de Internet. Unas normas básicas de etiqueta que se supone que todos deberíamos conocer pero que habitualmente no se respetan... debidamente subtitulado para los que no sabéis inglés.



El vídeo va acompañado de un texto con seis pasos más que no están ilustrados pero que también son muy interesantes, sobretodo el 15:

Paso 12: Firmas
... deberían ser pequeñas y de buen gusto. Las imágenes monstruosas vendiendo alguno de tus productos no son agradables a la vista. De hecho el texto es mucho más preferible.

Paso 13: Avatares
La foto de tu perfil es tal y como la gente te imagina, así que selecciona algo agradable, divertido o interesante. Vale casi todo, simplemente asegúrate de que no es algo feo o desagradable y que se adecúa al tono del foro.

Paso 14: "Profanar tumbas"
Los hilos antiguos son antiguos por algún motivo, y es que a nadie le interesa discutir más sobre ése tema. A menos que tengas una extraordinaria buena razón para hacerlo, deja que los hilos muertos descansen en paz.

Paso 15: Drama
Si se usa adecuadamente, Internet puede ser una buena herramienta. Si se usa para lloreras melodramáticas, desproporcionadas y sin sentido se echa a perder y tiene que limpiarse a fondo. Aprende a relajarte y a tomarte bien las cosas. Nadie se conecta a internet para estresarse y angustiarse, estamos aqui para parárnoslo bien. Así que déjate de tonterias.

Paso 15: Emoticonos
Si se usan de vez en cuando, los emoticonos pueden enfatizar algo: el sarcasmo no se suele entender en los foros (algo muy peligroso). Un guiño solucionará eso. En cambio, montones y montones de emoticonos animados realizando todo tipo de cosas raras son molestos y usarlos así es algo que haría tu madre si supiera usar el ordenador.

Paso 17: Léete las FAQ y las normas del foro
Porque ellas te dirán cómo le gusta a la comunidad que se comporte la gente. Si están ahí es por algo.

Ja és estiu a TMB

10:25 a. m.

( 3 ) Comments

Tot i que al Corte Inglés ja fa mesos que és estiu (va començar tot just després de la campanya de Nadal) un servidor encara no estava prou convençut de que fos l'hora de fer el canvi d'armari, deixar enrere jerseis i pantalons llargs i passar-se a les sandàlies i bermudes corresponents.

Doncs bé hi ha hagut un petit canvi que a molts us haurà passat desapercebut pro que a mi m'ha convençut del tot. Els senyors de TMB han tingut un detall amb els seus usuaris més valents, que s'animin a portar les populars xancletes de tira en ple mes d'abril, canviant les antigues enganxines amb les instruccions d'ús de les escales mecàniques (que tots hem infringit repetidament al llarg de la nostra vida) per unes de més noves adaptades a l'usuari modern, jove i xancletero.

Pro aquestes enganxines em plantegen tot un seguit de preguntes inquietants... quantes amputacions de dits han provocat les xancletes de tira per a que els senyors de TMB hagin decidit incloure aquest avís? només corres perill d'enganxar-te la puntera amb les escales si portes botes d'aigua? estàs obligat a dur la teva mascota a coll encara que aquesta sigui un dobermann de 40kilos?

Si us plau! ilustreu-me! tants dubtes no em deixen dormir!