Restaurants sense nens

7:27 p. m.

( 4 ) Comments

No se s serà el cas dels meus lectors pro a mi m'agrada menjar fora, m'agrada menjar bé i anar a restaurants, com alguns ja sabreu vaig estar col·laborant amb la gent de salir.com una temporada fins i tot.

Quan va entrar en vigor la llei anti tabac va ser una noticia genial, respecto als fumadors, pro el seu fum no em respecta a mi, i si estic pagant per menjar que menys que menjar a gust, es a dir sense un tio fumant un puro a dos metres del meu plat.

Últimament m'he donat compte d'una altra carència als restaurants, aixi que des d'aquest humil bloc i amb el meu afany de fer del mon un lloc millor proposo que els restaurants tinguin zona per nens petits.

Soc conscient de que tothom dirà que els seus fills son molt civilitzats i que mai es comportarien com a petits salvatges a un restaurant... bé, això no va per tu, va pels nens dels altres (sempre son els altres).

Pro qui no s'hi ha trobat? Portes a la teva xicota a un restaurant per un sopar romàntic i et trobes que a la taula del costat tens a dues parelles amb dos nens petits barallant-se i un bebé saltant de la trona, plorant, cridant i donant pel sac.

Aixi que ja que hi han fet zones de fumadors als restaurants, per qué no fer-ne una de nens petits? estic segur que a la gent amb nens no els molesta tenir a altres nens a prop i així de pas la resta podem estar més relaxats.

Potser ja existeix algun restaurant on ho facin, mai se sap! algú en coneix algun? Sense fum i sense nens! aahh quin somni!

dibujo por Addrox

4 Responses to " Restaurants sense nens "

1:34 p. m.
No conozco ninguno, igualmente eso depende de la persona, a mi los niños llorones no me molestan :$
David said :
4:10 p. m.
seguro que eras una llorona de pequeña xD
_MeiA_ said :
4:06 p. m.
jeje.. doncs la veritat és que mirant-ho per aquest costat podría ser molt i molt rentable!
si vols fumar, ja vas a la sala de fumadors... doncs podria ser igua, si vols nens, ves a la sala de nens.

jeje.. jo sincerament, ara mateix triaria la de ni fum, ni nens...

espero que amb el pas dels anys, em canvii de bàndol i em passi a la de nens...

;)

un petó
David said :
5:07 p. m.
eii _MeiA_ no era la meva intenció fer-te plantejar si vols tenir descendència o no, pro benvinguda al bloc!

Publicar un comentario