Titol defectuós

9:00 a. m.

( 5 ) Comments

Soc un usuari habitual del metro de Barcelona i tinc constantment problemes amb les targetes T-10, que son les que utilitzo habitualment. Sense motiu aparent, d'un dia per l'altre, les targetes deixen de funcionar i la màquina me les retorna.


Aqui es quan comença el problema. Normalment utilitzo el metro a hores intempestives, quan les cames ja no estan en condicions de dur-te a casa i has de tirar de transport públic. A aquestes hores no hi ha cap responsable a l'estacio de metro per fer-te el títol de bescanvi, així que la única opció és comprar una altra targeta i anar-la gastant fins que puguis bescanviar la inutilitzada.

Durant el dia la situació no millora gaire. A la majoria d'estacions la venda es automàtica i els taquillers o bé no hi son o be no tenen gaires ganes de fer feina. Si no hi son el cas és igual que el de la nit, a comprar targeta nova, i si hi son la majoria de vegades et fan el titol de bescanvi i et miren en plan "t'estic fent un favor". També m'he trobat amb taquillers que et conviden amablement a passar per la porta lateral que obren ells automàticament (equivalent a colar-se en cas de que et demanin el bitllet els revisors).

Tot això em genera varies preguntes. La primera es per qué s'espatllen amb tanta facilitat els bitllets? jo he arribat a haver de canviar la mateixa T-10 dues vegades. I la segona és quina és la funció desl taquillers del metro havent-hi els punts de venda automàtica? Ja que suposo que fer els titols de bescanvi no entra dintre de les seves funcions si ho fan de tan mala gana.

Si algú és taquiller, coneix a un taquiller o té informació si us plau que m'ilumini... mesntres tant jo aniré als llocs a peu o en bicing que sí, també dona molts problemes, pro al menys al bicing t'atenen bé.

Entrades relacionades:

5 Responses to " Titol defectuós "

DAVILIN said :
9:25 a. m.
holaa no se ki ets xDD
10:40 a. m.
pueees....¿¿¿¿no será por los imanes????

A mí las tarjetas a veces me dejan de funcionar así sin más y me dijo el del banco que si llevaba un bolso o monedero con imán o si lo dejaba cerca de uno se me jorobarían...

Yo las T-10 las llevo en el bolsillo del abrigo suelta...es que cuanto más la proteges ocn funditas y tal más se joden jajajaja.

A ver si alguien te ilumina :P

muaaaaks
David said :
3:49 p. m.
@DAVILIN: jo tampoc se qui ets tu!

@Carmncitta: ya, pero mis tarjetas no estan nunca cerca de ningún imán, al menos que yo sepa. Las llevo en la cartera, y la cartera en el bolsillo... :S
Marina said :
4:05 p. m.
doncs a mi no se m'espatllen

sera q fas coses rares
David said :
4:09 p. m.
@Marina, estaré magnietitzat

Publicar un comentario