El Circo de los Horrores

12:13 p. m.

( 2 ) Comments

Ahir vaig anar a veure el darrer espectacle del Circo de los Horrores, anomenat Psicosis, que combina d'allò més bé el circ amb el terror.

L'espectacle comença al carrer, on els espectadors son rebuts per psicòpates amb serres mecàniques, vampirs, esquelets i tota mena d'éssers horripilants.

La ambientació del teatre és d'alló més espectacular, recrea un tenebrós cementiri, que obre les seves portes per a deixar sortir als personatges del Circo de los Horrores. Zombis acróbates, contorsionistes poseïdes, pallassos psicópates i fins i tot un Jack l'esbudellador que llança ganivets a la seva pobre víctima. Tot son molt bons números de circ inspirats en els mes célebres personatges de terror.

Personalment destacaria el número d'equilibrisme que fan el condemnat i el seu botxí, molt impressionant, i els números cómics d'en Suso, el cap de pista amb look de Nosferatu, que us faran riure fins que us faci mal.

Una funció molt espectacular i divertida, amb molta interacció amb el públic que us recomano enèrgicament que aneu a veure al teatre Victòria fins el 25 d'Octubre.

2 Responses to " El Circo de los Horrores "

Marina said :
5:53 p. m.
Quin mal rollet no?

:S
David said :
6:43 p. m.
@Marina: que noooo que es molt xulo!!

Publicar un comentario