Feliç dia de la vida!

8:00 a. m.

( 0 ) Comments

Fa un temps vaig descobrir un video que em va deixar tremendament impactat i que vaig decidir reservar per la meva entrada del dia de nadal. Es tracta del "Star Wars Holiday Special" (l'especial nadalenc de Star Wars) un subproducte televisiu de la franquicia Star Wars que es va emetre tot aprofitant el boom de la primera entrega de la saga (és a dir l'episodi IV) i quan encara no estaven planejades les multiples seqüeles.

El resultat va ser un especial de dues hores, amb actuacions musicals, dibuixos animats, la princesa Leia cantant i la aparició estelar del fill d'en Chewbacca!!

L'argument de l'especial és bastant cutre. En Han Solo i en Chewbacca es dirigeixen a Kashyyyk, el planeta dels wookies, per celebrar el "dia de la vida" pro evidentment l'Imperi no els posarà les coses fàcils.

El programa va ser tan dolent que només es va emetre un cop, i mai s'ha editat en video o DVD en un intent de fer-lo desaparéixer de la memória col·lectiva. En George Lucas, tot i no estar gaire implicat en el rodatge del film, s'avergonyeix del que es va arribar a fer amb el seu producte, pro el mal ja està fet i l'especial ha passat a formar part de la cultura popular.

A continuació, l'únic programa de televisió que de tan dolent va arribar a tornar-se bo:

 

Amb això us desitjo a tots un feliç dia de la vida! gràcies per llegir-me i sobretot als que comenteu, que sou poquets!

0 Responses to " Feliç dia de la vida! "

Publicar un comentario