Métodes imaginatius per combatre la calor

5:37 p. m.

( 3 ) Comments

Bé, està clar que l’estiu ha arribat... les altes temperatures ens estan fent suar de valent aquests últims dies, els guiris envaeixen les rambles, les platges estan atapeïdes de gent, carretes col·lapsades... tot ho indica, és l’estiu!!

Evidentment el més incòmode que comporta l’estiu és el calor, perquè és l’efecte més difícil de combatre... els altres es solucionen simplement no sortint de casa. Per això m’he permès la llibertat d’escriure una llista de suggerències de com combatre les altes temperatures estiuenques:

  • Vés a viure a la Sirena (o a la secció de congelats del supermercat més proper): Tots sabem que és el lloc més fresc de la ciutat, només has de ser prou hàbil per poder rondar-hi durant tot el dia, i, si és possible, ficar-te dintre d’una de les neveres. L’únic que hem de procurar és amagar-nos dintre d’una poc freqüentada (la de les verdures per exemple) per a ser molestats el menys possible durant el nostre període d’hibernació.

  • Passa’t el dia al cine: Aquesta opció és més cara que la de la sirena, pro tothom sap que un altre dels llocs frescos és el cine... de fet si trieu aquesta opció jo us recomanaria fins i tot portar una jaqueta, ja que és possible que hi passeu fred. Un inconvenient és que al cinema hi posen pel·lícules... fan massa soroll i algunes son difícils d’aguantar.

  • Fes-te amic d'algú que tingui aire condicionat a casa (i passa-t’hi el dia apalancat): Aquesta és una bona opció, econòmica, factible, còmoda... L’únic inconvenient es que és fàcil perdre les amistats amb algú si et quedes tot el dia apalancat a casa seva. Per tant es recomana tenir diversos amics amb aire condicionat, i establir un torn rotatiu.

  • Crea el teu propi clima polar a casa: És una solució senzilla, imaginativa, encara que no especialment econòmica. Primer de tot hem d’escollir on volem gaudir del nostre nou entorn polar i traslladar-hi la nevera, llavors hem d’obrir la porta, situar-hi una tumbona en front, i posar-nos còmodes... (podem utilitzar uns llençols i fer una espècie de tenda de campanya per tal de que no s’escapi tan el fred). És recomanable tenir-ho tot a ma per tal de no haver de desplaçarnos fora del nostre habitacle (això ens tornaria a donar calor) per tant tingueu sempre a la nevera provisions, beguda, i a poder ser la tele o l’ordinador. L’única pega d’aquesta opció és el consum energètic... la nevera gasta electricitat i és cara, pro això es soluciona amb la variant: crea el teu propi clima polar a la Sirena (pels amants del risc).

Bé, espero que aquesta llista de suggerències que llanço al ciberespai des d’aquest humil blog siguin d’utilitat per a tots els internautes calorosos d’arreu del món. No necessitem aire condicionat! Podem refrescar-nos per la cara! Organitzem-nos!

3 Responses to " Métodes imaginatius per combatre la calor "

MaRiNa said :
11:30 a. m.
ajjaja em sona d'alguna cosa tot axo!! continuo preferint el ventilador i el calipo ;)
al cine i al super fa massa fred!!
Mikel said :
3:18 p. m.
Tambe tens l´opcio de comprar el teu propi Aire condicionat ;-PPPP
3:48 p. m.
Molt bo!!!

Si fa calor un banu i avall...

Publicar un comentario