Ja és estiu a TMB

10:25 a. m.

( 3 ) Comments

Tot i que al Corte Inglés ja fa mesos que és estiu (va començar tot just després de la campanya de Nadal) un servidor encara no estava prou convençut de que fos l'hora de fer el canvi d'armari, deixar enrere jerseis i pantalons llargs i passar-se a les sandàlies i bermudes corresponents.

Doncs bé hi ha hagut un petit canvi que a molts us haurà passat desapercebut pro que a mi m'ha convençut del tot. Els senyors de TMB han tingut un detall amb els seus usuaris més valents, que s'animin a portar les populars xancletes de tira en ple mes d'abril, canviant les antigues enganxines amb les instruccions d'ús de les escales mecàniques (que tots hem infringit repetidament al llarg de la nostra vida) per unes de més noves adaptades a l'usuari modern, jove i xancletero.

Pro aquestes enganxines em plantegen tot un seguit de preguntes inquietants... quantes amputacions de dits han provocat les xancletes de tira per a que els senyors de TMB hagin decidit incloure aquest avís? només corres perill d'enganxar-te la puntera amb les escales si portes botes d'aigua? estàs obligat a dur la teva mascota a coll encara que aquesta sigui un dobermann de 40kilos?

Si us plau! ilustreu-me! tants dubtes no em deixen dormir!

3 Responses to " Ja és estiu a TMB "

2:15 p. m.
jajajajaja, renovarse o morir xDDDd
Marina said :
7:52 p. m.
no ho se quants han amputat però jo sempre m'ho he imaginat allò de se t'enganxi el dit i m'ha semblat molt i molt dolorós!
Mikel said :
7:48 a. m.
molt bona la foto!!!

Publicar un comentario