Agafa el bicing!

3:07 p. m.

( 8 ) Comments

Des del dia 22 de març tenim un nou transport públic a Barcelona, es tracta del bicing. A part de tenir un nom discutible (sempre he estat en contra dels anglicismes per la patilla amb el -ing al final) crec que és una molt bona inciativa.

I de que va tot això? doncs bé, de moment hi ha instalades 14 estacions de bicing a Barcelona, on es poden agafar bicis per a desplaçar-se, i deixar-les aparcades en una altra estació. El servei s'ampliarà a 50 estacions l'1 de maig i a 100 l'1 de juliol.

El servei funciona de 5h a 24h de diumenge a dijous, i les 24h divendres a dissabte, per tant podem anar de festa en bici!

Fins el 6 de juliol pots aconseguir l'abonament anual per 6€ (molt barato!!) i a partir de llavors costara 24€, que tampoc està gens malament.

Com que el bicing està pensat com un mode transport públic (no com a una estació de lloguer de bicicletes de passeig) la tarifa d'abonat inclou només els primers 30 minuts del trajecte, a partir dels primers 30 minuts i fins a un màxim de 2 hores s'han de pagar 30 céntims per cada 30 minuts extra.

Bé, ara només falta provar-ho! ja us explicaré que tal l'experiència!

8 Responses to " Agafa el bicing! "

Alepsi said :
4:29 p. m.
Doncs ja quan ampliin les estacions m'ho miraré, perquè ara crec que em deuen pillar bastant lluny de casa.. però sí, és bona iniciativa, cert!
Mikel said :
8:06 p. m.
Doncs la meva empresa es la que ha fet el despatx d´on es tramita aixo del bicing , esta situat al edifici de la guardia urbana de portal de l´angel al costat mateix de les oficines de la zona verda que tambe va fer servidor per lo que quan em van dir que teniem que fer les oficines del bicing em pensaba que ara volien fer una zona verda per bicis jusajuasujsauj
yrun said :
11:48 p. m.
OStres! No en sabia res de tot aixo. Ho trobo genial! Jo ho probare a veure k tal, però prime haure de mirar si me'n recordo d'anar en bicicleta! xDDD
Roger FJ said :
2:03 a. m.
Ho sento però haig de treure el radical que porto dins... jeje

M'explico, n'estic fart dels ciclistes, que han crescut últimament com els bolets. Ja se que pagueu molts justos per pecadors, però molts es passen el carril bici pel forro dels pebrots i altres van a unes velocitats perilloses pel mig de l'acera (per on no poden anar) posant en perill als vianants. En el que portem d'any ja he vist 2 atropellament a vianants per part de ciclistes i jo personalment també vaig estar a punt de ser atropellat sinó arriba a ser perque vaig tenir molta sort (em va sortir un ciclista d'una cantonada a tota velocitat i sense mirar, i com no pel mig de l'acera).

No crec que sigui el millor per a Barcelona promoure l'ús de la bici. Lo que volen és enredarnos per enmascarar el lamentable transport públic de la ciutat i a sobre els hi sortirà molt més econòmic.

Està bé la bici com a lleure, però no com a mitjà de transport. Lo del carril bici està molt bé, però només en grans avingudes com la Gran Via o la Diagonal i alguns parcs, però para de contar. Hi han alguns que es pensen que amb la bici es pot anar per on els dongui la gana, però no s'ha d'acabar que puguin anar amb total impunitat pel mig de la calçada i per les aceres, són un perill públic.
12:33 a. m.
Doncs jo crec que la bicicleta és un bon mitjà de transport, però com tots els altres cal fer-ne un bon ús. El problema no és el vehicle, sinó qui el condueix.
I de gent poc cívica i temerària n'hi ha conduint qualsevol tipus de trasto... inclús n'hi ha que es limiten a conduir només els seus propis peus...
MaRiNa said :
11:27 p. m.
si que es bona idea. diguemo a mi que porto 5 dies veient bicis per tot arreu.

pero jo no soc dona de bici.. per la ciutat no em mola gaire... ja saps que soc una caminadora nata!
12:41 p. m.
ei com anem? ja he vist bicings x la ciutat aixi q ja coneixia la iniciativa. Crec q sta molt b. A veure si té éxit.
4:24 p. m.
Està molt bé! Però tinc els meus dubtes de que funcioni... la gent és molt salvatge!

Publicar un comentario