Agenda: Halloween 2009 a Les Corts

10:00 a. m.

( 0 ) Comments

Aquest any, des de la Societat Coral l'Espiga de les Corts i conjuntament amb la web KlownsAsesios.com, han organitzat el I Festival de Cinema de Por de Les Corts.

Evidentment serà el dia 31 d'octubre, a partir de les 20:00 al local de l'espiga de les Corts, i la programació constarà de:



Sexykiller (Paco Cabezas, 2008) No queda clar si es una comèdia terrorífica o una pel·lícula de terror humorística, pro pel que sembla combina els dos gèneres de forma prou convincent. Assassinats, humor, sang, i una protagonista de molt bon veure (Macarena Gómez) que farà les delícies del públic masculí.

Alta Tensión (Alexandre Aja, 2003) Totalment imprescindible per a qualsevol fan del cinema de terror. Dues amigues marxen a una casa de camp de vacances, i un misteriós assassí hi entra per matar-les. Va ser la pel·lícula amb la que l'Alexandre Aja es va donar a coneíxer, després dirigiria Las Colinas tienen ojos (2006) i Reflejos (2008)

Payasos Asesinos del Espacio Exterior (Stephen Chiodo, 1988) Aquesta no la coneixia, pro es veu que es tracta d'un film de culte, on uns extraterrestres amb aparença de pallassos terroritzen un petit poble. Tot i tractar-se d'una pel·lícula modesta sembla ser que te bons efectes especials (del 1988)

Jo possiblement hi vagi, i vosaltres?

0 Responses to " Agenda: Halloween 2009 a Les Corts "

Publicar un comentario