Luna Run 4: Que fas aquest vespre?

4:02 p. m.

( 0 ) Comments

Si vius a Barcelona i no tens res a fer a partir de les 20:00h et convido a provar l'última de les Luna Run, unes curses organitzades per Nike Running que combinen l'esport i la diversió en una cursa/gimcana pels carrers de Barcelona.


Només has de venir a l'entrada de la Nike Store de l'Illa Diagonal una mica abans de les vuit per inscriure't i portar roba d'esport i ganes de còrrer. Allà hi ha un DJ i un speaker animant una mica l'ambient, dirigint un petit escalfament i fent agafar ganes de gresca als corredors.

La prova consisteix en seguir unes pistes que et porten a 5 llocs de Barcelona, i a cadascun dels llocs fer-hi una prova per aconseguir el segell corresponent. Un cop tens 4 segells ja pots tornar corrent al punt de sortida on t'hi espera una mica de pica-pica, música i algun que altre sorteig.

Durant aquest Luna Run també es podran aconseguir entrades per l'esdeveniment "More than a Run" una mini-cursa que es farà el proper dia 17 i que finalitza mb un concert dels Love of Lesbian.

Si tens lliure aquest vespre aprofinta per passar una estona diferent i divertida!

0 Responses to " Luna Run 4: Que fas aquest vespre? "

Publicar un comentario