Som Campions!

1:48 a. m.

( 1 ) Comments

Campions! campions de lliga, d'Europa, i del que faci falta, això és el començament d'una era que espero que duri molts anys!!

Avui evidemntment escriuré en català! Som campions de lliga, som campions d'Europa, i tot en 15 dies, després de la festa d'avui està mes clar que mai que el barça és més que un club, és un sentiment, és quelcom que ens fa il·lusionar, ens fa gaudir, ens fa patir a vegades (com ahir), pro que aquest any no ens ha desil·lusionat.

Tenim una plantilla que s'ho passa bé jugant al futbol, tenim grans cracks a l'equip, pro podem fer grans partits sense dependre d'ells, tenim jugadors de la casa amb els que sentir-nos identificats, que personifiquen els sentiments cul·lers i catalanistes de l'afició.

Com podeu veure estic molt content, eufóric, pro es que l'ocasio s'ho mereix. Estem vivint un moment històric del BARÇA i no vull perdre-me'l per res del mon.

Per cert, el noi de la foto que està amb mi és el meu amic Roger, ell va estar a París i també te un blog estic segur de que aviat hi explicarà les seves experiències a terres franceses...

Visca el Barça i visca Catalunya!!!

1 Response to " Som Campions! "

MaRiNa said :
11:59 a. m.
no et porate pas la contraria! visca el barça!

[mesta lian am tanta pagina]

ens veiem!

Publicar un comentario