Déu és català

1:25 a. m.

( 2 ) Comments

Si, pot semblar una mica extremista per a uns, una tonteria per a d'altres, o una confirmació d'un fet consedirat com a evident per a molts... i es que Déu nostro Senyor és català...

I us preguntareu... com he arribat a aquesta conclusió? Bé, no es tracta d'una afirmacio gratuïta, sino d'una deducció ben simple... Primer de tot hem d'anar a la font d'aquesta deducció, les bases, i en aquest cas es tracta del Papa de Roma...

Bé en Benet XVI és el representant de Déu a la terra, una espècie de realcions públiques diví... doncs avui, a la plaça de Sant Pere, al Vaticà, s'ha dirigit als seus fidels en català (un català bastant correcte, que ja voldrien molts per a ells). I ens hem de preguntar: per què ha parlat en català?? doncs està clar, perque li ha dit el "jefe"!! I qui és el "jefe"??... aha! veig que ja ho heu pillat!

Jo crec que d'aquesta manera ens ha volgut picar l'ullet, fer-nos complices del secret, de que Déu es català... bé, o si mes no, del Barça, cosa més que evident, sino com us expliqueu lo d'aquesta temporada? els cul·lers no estem acostumats a tantes alegries, és fàcil buscar-hi explicacions sobrenaturals, i bé... aqui la teniu la explicació!

Doncs fins aquí la meva demostració (evidentment irónica) de que Déu és català... algun altre dia us explicaré com vam inventar el chupa-chups, la fregona, i com vam descobrir amèrica, pro ho faré en anglès per a que s'enterin els guiris de que ells també son un "invent" català, sino encara estarien caçant buffalos!

PD: Hey! avui no em queixo de res! ja podeu estar contents...

2 Responses to " Déu és català "

MaRiNa said :
12:53 p. m.
tas passat molta estona pensant en axo, eh?? mai se magues acudit q deu pogues ser catala! d fet .. mai e pensat en qestes coses, dona, home, catala, angles, blanc, negre... no era un triangle am un ull??!! ;)
aver si els i fa gaire gracia als guiris axo d q son un invent nostre.. esta una mica pillat am pinces axo
Carmelo said :
12:08 p. m.
Vaja, jo que pensava que els exits del Barça d'enguany eren fruit de que tenim un presi (en ZP) culé... ;)

Perque cada cop que veig el Papa de Roma que tenim ara (el Rezinger aquest) li veig cara de dolent, de malvat?. Alguna cosa amaga aquest home!, per mes català que parli.

Publicar un comentario