Violencia i estupidesa

3:49 p. m.

( 5 ) Comments

Anava a continuar el ralat pro us haureu d'esperar uns dies... volia comentar la noticia dels nois que es van carregar el drac del Parc Güell.

Jo em pregunto: a qui se li passa pel cap fotre una bestiesa com aquesta? quin plaer pots trobar-hi en destruir el patrimoni cultural de la ciutat i un símbol universal de la ciutat de barcelona?

Crec que mai ho arribaré a entendre... si es volen desfogar fotent-li patades a una paperera a mi tant me fot, n'hi ha moltes i son reemplaçables, pro això del drac m'ha tocat molt la moral, m'ho prec com quelcom personal perque en el fons considero que en part és meu, és un simbol que sempre m'he estimat.

Suposo que va ser fruit d'una profunda estupidesa, combinada amb ganes de "divertir-se" (si, hi ha gent umb un concepte de diversió molt distorsionat) i segurament amb dosis d'alcohol, potser el voler-se fer el "radical" davant dels amics... vés a saber!!

Només espero que el puguin reconstruir aviat i que quedi com abans.

Per cert, sabieu que tot i que tothom li diu drac en realitat es tracta d'una salamandra?

5 Responses to " Violencia i estupidesa "

MaRiNa said :
4:07 p. m.
sa de ser idiota!
Anónimo said :
4:35 p. m.
Hi ha gent molt curta, s'ho haurien de fer a ells mateixos (ja de passada, penso el mateix dels que cremen els boscos).
Alepsi said :
4:54 p. m.
Uala..... no en tenia ni idea. Acabo d'indignar-me moltíssim!!! Puta ràbia de gent sense cervell........
Anónimo said :
5:01 p. m.
bua k inutis fent malbe la salamandra...
com la cibeles però allò m dona igual xDD
Iota said :
12:16 a. m.
Hola!he tornat al món blocaire xD Jo vaig anar dissabte al parc güell i la veritat és que no entenc com hi ha gent tant border-line que no troba altre feina que fer mostra del seu poc nivell cognitiu d'aquesta manera... En fi, suposo que l'ignorància i l'estupidesa no tenen límits.... Vagi bé! I merci pel post :)

Publicar un comentario