Mascotes grotesques

4:04 p. m.

( 11 ) Comments

Us he de confessar una cosa… a la meva xicota li agrada vestir al seu gos. Té un vestit d’esquimal per l’hivern, un vestit de xinès i un impermeable per quan plou... pobre animal!

La veritat es que les botigues d’animals s’estan convertint poc a poc en boutiques de moda canina, s’hi poden trobar tot tipus de vestits, complements i xorrades varies, fins i tot dels dissenyadors més prestigiosos. Doncs ara, no contents amb això acabo de descobrir el nou invent de l’any: la perruca per a gats... la “kitty wig

Com podeu veure a la web, la gracieta costa ni mes ni menys que 50$, això si, te la envien en un estoig de lo més “mono”. Personalment crec que els gats son massa intel·ligents com per deixar-se posar una perruca o un vestit, així que no crec que comprar-los perruques sigui gaire útil... us hi heu fixat que la gent només aconsegueix vestir als gossos?

Com podeu veure he escrit aquest post per rondinar. Estic en contra de tractar els animals com a persones... no suporto veure la gent que tracta les seves mascotes com si fossin bebès, que no saben veure que no son més que animals, que els malcrien i els converteixen en bèsties agressives, geloses i intractables... una mascota necessita disciplina, un animal és feliç vivint com un animal, no com una persona.

A part d’això també vull dir que trobo grotesc veure gossos vestits i gent que no en te prou per comprar-se roba, veure gats que mengen com a reis i gent que passa gana... en que estem pensant tots plegats?

11 Responses to " Mascotes grotesques "

Anónimo said :
1:02 p. m.
Partint de la base que TOTS som animals, s'ha de saber posar les coses al seu lloc.
T'estimes molt el teu animal, i és com un més a la familia.
A partir d'aquí vestir els gossos o qualsevol altra pobra bèstia no fa cap gràcia, és una tortura pel pobre bitxu....
MaRiNa said :
3:42 p. m.
jo no vesteixo al felix. No es deixaria ni de broma xD
tzesire said :
1:28 a. m.
las vueltas que da la vida chaval... dentro de nada te veo visitiendo al animalito
Mikel said :
8:45 a. m.
segur que hi ha animals que viuen millor que moltes persones ,pero no oblidem que hi ha persones que es mereixen viure com el que son , uns animals!
8:26 p. m.
la foto es brutal!
5:23 p. m.
El màxim que vaig permetre a la meva filla va ser posar les ulleres de sol a la Gossa, durant uns instant, per veure com li quedava... Uns riures i un remenar la cua i prou.

Mai he entès -ni m'agrada- que vesteixin els animals, els ratallin les orelles per semblar més ferotges o els tallin el pèl de forma capriciosa només per presumir. (amb tots els respectes per la teva xicota, eh!)
MaRiNa said :
3:49 p. m.
ho veus molt grotesc.. pero poder si en tinguessis un et faria una mica més de gràcia...

axo et passa per no tenir un animalet

;)
David said :
4:36 p. m.
Alba: totalment d'acord... (que raro!)

Marina: amb lo cobard que és en felix impossible... segur que te por del vestit!! i no... com a molt tindria un peix i no el podria vestir pas xD

tzesire: eso nunca!!

Mikel: si noi, animals n'hi ha per tot arreu! sobretot periquitos... xD

deja vie: siii la vaig veure i em va fer molta por... ves a la web i en veuràs moltes més.. xD

metamorfosi: és molt diferent posar-li unes ulleres a la gossa un moment per divertir-se de vestir habitualment la teva mascota... totalment d'acord amb tu!
Marina said :
1:28 p. m.
no vegis quin atac de riure m'ha agafat!!!!!!!!!!!

sospites confirmades
10:03 p. m.
perque vegis les bones consideracions que se li tenen als animals ultimament passa per alls cuits...

QUe els tigres són cars!
David said :
11:00 p. m.
emma: autobombo!!! jejejeje sips, ara m'hi passo :)

Publicar un comentario