Histèria col·lectiva?

12:12 a. m.

( 4 ) Comments

Primer de tot situem-nos:
histeria.

(Del fr. hystérie, y este del gr. ὑστέρα, matriz, víscera de la pelvis).

2. f. Estado pasajero de excitación nerviosa producido a consecuencia de una situación anómala.

~ colectiva.

1. f. Comportamiento irracional de un grupo o multitud producto de una excitación.
El grupo o multitud som tots nosaltres (alguns una mica més aborregats que d'altres).
La excitación la posa en Piqueras cada nit a Telecinco.
I el comportamiento irracional ve descrit a continuació:

Ja deveu suposar a que em refereixo, tots haureu vist les escenes surrealistes a les benzineres i supermercats, cues, neguit, gent colant-se, esbroncades i la gent acaparant de tot perquè "s'acabarà".

Posible crisi per la manca de macarrons by DeathByBokeh

El que s'acabarà? la nocilla? la benzina? el món? No ho veieu que no s'acabarà pas? estem a Barcelona i que jo sàpiga no atravessem en cap situació de conflicte armat que ens hagi de fer patir pel subministrament!

Si falta menjar a les estanteries dels supermercats no es perquè no hi arribi sinó perquè la gent n'està comprant molt més del que compraria normalment. Bé, d'acord que estan bloquejant l'arribada de camions, pro ja us dic jo que no passarem gana, i la situació seria molt més normal si ens comportéssim racionalment.

Sento el to de l'entrada pro es que tot aquest tema de la vaga de transportistes m'encén molt, m'encén que uns senyors camuflin un xantatge en tota regla amb un suposat "dret" de vaga, i que aquest "dret" afecti directament al meu dret a desplaçar-me en cotxe, posar benzina o anar al supermercat a comprar-me un xupa xups sense haver de fer mitja hora de cua darrere d'un ramat de iaies amb els carros plens de iogurts, macarrons i 20 cartrons de llet cada una.

Així que rucs nosaltres, rucs ells, rucs els polítics per deixar que s'arribi a aquesta situació... i per cert, ja podem anar protestant tots plegats que el preu de la benzina no baixarà pas.

4 Responses to " Histèria col·lectiva? "

Mikel said :
1:04 p. m.
estem tots com una cabra...
10:55 p. m.
a la gente se le ha ido la olla. Hoy he presenciado una pelea en el super por un paquete de esos al vació de jamón dulce....
pop said :
1:39 a. m.
no te pongas histerico hombre!
Marina said :
9:30 p. m.
l'altre dia el meu tiet va veure dues senyores barallantse per un pollastre!

vaya pollo!!

iaia maria for president

Publicar un comentario