Cabaret Pedrolo

12:39 p. m.

( 0 ) Comments

He de reconèixer que no en tinc ni idea de teatre i que no hi vaig pràcticament mai, pro tot i així m'atreviré a recomanar-vos que aneu a veure el Cabaret Pedrolo, una obra que vaig anar a veure dijous passat al Llantiol i que em va agradar moltissim.


Es tracta d'una obra basada en el texte Homes i No, d'en Manuel de Pedrolo, i és una representació humil, protagonitzada per quatre actors joves que tan sols amb la ajuda d'un uns quants objectes, unes perruques, una taula i unes cadires creen una història divertida, impactant i sobretot interactiva amb el públic.

Quan vaig anar a l'obra no sabia gaire que què tractava la cosa, creia que una comèdia interactiva seria una espècie d'obra de la Cubana, pro el Cabaret Pedrolo va molt més enllà de les simples rialles. És cert que els diàlegs son molt enginyosos i divertits, pro també es tracta d'una obra carregada de violència i de missatge, que intenta fer-nos reflexionar sobre el poder, la llibertat, i tot allò que ens limita com a éssers humans.

El punt de partida de l'obra és una sessió d'espiritisme, a càrrec de l'eminent doctor Bernat Garcia. A la sessió s'hauran de seguir tres regles molt importants:

1. Es convenient hidratar-se amb algun tipus de beguda, preferentment alcohòlica, per a afavorir la comunicació amb els éssers del més enllà.
2. No fumar cap tipus de substància.
3. Encendre tots els aparells electrònics, especialment els telèfons mòbils, que poder ser utilitzats pels esperits com a eina per comunicar-se amb nosaltres.

Al llarg de l'obra veurem la relació entre el doctor Garcia i els seus ajudants, les seves reaccions davant d'una accidentada sessió d'espiritisme i un final discotequero i inesperat, amb copa de cava per a tothom.

Després de l'obra els actors conviden al públic a compartir les seves opinions sobre l'obra, el que ha agradat, el que no ha agradat i al menys en el nostre cas (encara que suposo que deu passar quasi sempre) va sorgir espontàniament un debat sobre els temes de fons de l'obra, que vaig trobar molt interessant.

Així que us convido a que aneu a veure el Cabaret Pedrolo i em digueu que us ha semblat, segur que no us deixarà indiferents. Aquí us deixo la informació per si voleu anar-hi:

Tots els dijous.. 22:30 Hrs. Teatre Llantiol (c/riereta, 7) M-Paralel / Sant Antoni: junt a la Rambla del Raval www.llantiol.com (fins el 14 d'agost inclòs)

Amb: Albert Boronat - Bernat García - Ilona Múñoz i Josep M. Riera.

Llums i so: Rubén Ros.

A més és baratet baratet!!

0 Responses to " Cabaret Pedrolo "

Publicar un comentario