Sitges '09: Dead Snow + The Loved Ones

12:20 p. m.

( 0 ) Comments

Aquesta és la segona part de la entrada sobre la Marató del Retiro, dintre del festival de Sitges 2009. Podeu veure la primera part aquí. Avui parlaré de les dues últimes pel·lícules de la marató formada per Grace + Metropia + Cargo + Dead Snow + The Loved Ones.

Dead Snow (Tommy Wirkola, 2009)

Un grup d'estudiants de medicina va a passar uns dies a una cabana a la neu quan es veuen assetjats per un batalló de zombis nazis.

Qui hauria de dir que una peli noruega es convertiria en tot un hit, entre els amants del cinema de zombis? Sense complicar-se massa amb l'argument, en Tommy Wirkola ens brinda una fantàstica pel·lícula de zombis amb tots els ingredients necessaris per convertir-se en un títol de culte: humor, sang, sexe i grans dosis d'exageració que us faran riure i aplaudir al llarg de tot el film. Imprescindible per a tots els zombi-maniacs!


The Loved Ones (Sean Byrne, 2009)

La Holly, una noia tímida i introvertida, convida al ball de graduació a en Brent, el noi dolent de l'institut, que la rebutja sense pensar-s'ho massa. El que en Brent no sap es que les aparences enganyen i que la Holly no és tan innocent com sembla.

Vaig estar a punt de passar The Loved Ones per alt a la programació de Sitges, bàsicament perquè no tenia tràiler ni n'havia sentit a parlar, pro me n'alegro molt de que la programessin al festival, va ser una grata sorpresa.

Rere al que pot semblar d'entrada una peli d'institut o de terror adolescent, ens trobem amb la història d'una pare i una filla amb unes ments molt retorçades i totalment embogits. tortures que us faran posar els pels de punta, baralles, persecucions, i escenes èpiques que van fer esclatar el Retiro en aplaudiments en reiterades ocasions.

Cal dir que hi ha parts de la trama bastant irrellevants, pro la genial interpretació de la Victoria Tahine com a Holly ho compensa tot. Molt recomanable!

0 Responses to " Sitges '09: Dead Snow + The Loved Ones "

Publicar un comentario