L'erótica del poder

9:00 a. m.

( 0 ) Comments

Suposo que a aquestes alçades tots haureu sentit a parlar de la Sarah Palin, segona de Mc Cain i candidata a vicepresidenta dels Estats Units.

Doncs bé, la meva pregunta és: us dona morbo? suposo que més d'un haurà contestat que sí, si es així no us n'extranyeu, és normal. Sembla ser que hi ha tot un boom a Estats Units entorn a la senyoreta Palin, i es que als estadounidencs els dona morbo una dona ultraconservadora, i segurament fantasegen amb que els hi foti canya... o potser en donar-li canya a ella?

Recentment, en Hugh Hefner, fundador i editor de Playboy, ha declarat que estaria encantat de que la Sarah Palin posés per la seva revista "Plain seria genial per a un poster central, no se que és, pro una dona sexy amb ulleres té alguna cosa. Imagineu com seria quan se les tregués. Redefiniria la paraula vice [en algés vici] de vicepresidenta."

En Hugh Hefner, pero, no és l'únic que opina així, segons aquest article de la revista Time, i tal com es pot comprobar fàcilment a Google Trends, les cerques a internet sobre Sarah Palin, fulminen les de qualsevol altre candidat. 

Si mirem amb més cura que busquen exactament els internautes sobre la senyoreta Palin veurem que evidentment, la cerca més habitual és simplement "Sarah Palin" pro la segueixen "Vogue Magazine", "Photos", "Beauty Pageant" (concurs de bellesa) "Bio", "Biography", "Pictures", "Scandal", "Alaska Governor" i "Hot".

De fet segons Hitwise, una pàgina que analitza les cerques dels usuaris, algunes de les consultes més populars son "Sarah Palin Bikini Photos," "Sarah Palin Naked," i "Sarah Palin Nude."

En definitiva, que si us posa la Palin no esteu sols, milers d'internautes busquen desesperadament fotografies erótiques de l'ex candidata a Miss Alaska, pro sento decepcionar-vos... no n'hi ha. De moment us haureu de conformar amb la nina Palin-Sexy Colegiala.

0 Responses to " L'erótica del poder "

Publicar un comentario