Agenda: Richard Rogers + Arquitectes al CaixaForum

9:00 a. m.

( 2 ) Comments

El cap de setmana passat vaig tenir l'oportunitat de visitar la exposició Richard Rogers + Arquitectes. De la casa a la ciutat al CaixaForum de Barcelona.

Es tracta d'una retrospectiva que repassa les obres i projectes més rellevants de l'arquitecte (tant els construïts com els que no) des dels seus inicis als anys 70 fins la actualitat.


Potser molts de vosaltres no el coneixereu pel nom, pro estic segur que si us parlo de l'Hotel Hesperia de l'Hospitalet (si, el de l'ovni al sostre), de la Plaça de las Arenas a Barcelona, la Millenium Dome de Londres, o els edificis de la T4 de Barajas us fareu ràpidament una idea de qui es tracta.

Personalment no en tinc ni idea d'arquitectura, pro tot i això la exposició em va semblar del més interessant, amb fotografies, vídeos, maquetes i textes explicatius de les diferents obres d'en Rogers.

A més, a part dels edificis en si, la mostra explica la filosofia que es va seguir al construir-los, amb tot de sistemes d'aprofitament de les energies renovables, integració amb l'entorn, estructures lleugeres, lluminoses i totalment innovadores.

Així que us convido a tots a passar i fer-hi un cop d'ull, ja sabeu que les exposicions del CaixaForum son gratis, i aquesta en concret hi serà fins el 7 de juliol.

2 Responses to " Agenda: Richard Rogers + Arquitectes al CaixaForum "

Mikel said :
11:01 a. m.
me l'apunto!! te pinta de ser força interessant
Marina said :
9:17 a. m.
Jo la vaig anar a veure! Esta molt bé!

Publicar un comentario