Pujant a Montserrat a peu

10:30 p. m.

( 5 ) Comments

Fa ja un parell de setmanes em vaig proposar pujar a peu a Montserrat amb la meva xicota que no hi havia estat mai i a més jo feia molt que no hi anava.

Vaig buscar informació per internet sobre la ruta i la meva sorpresa va ser que no n'hi havia gaire. La ruta més detallada que vaig trobar va ser un .pdf que em va enviar un amic meu que es bastant excursionista.

Així que he fet una petita guia amb Google Maps per a que el dia 28 puguem anar tots en peregrinació a veure la moreneta i agraïr-li el triplet!


La ruta següent comença des de l'estació de Monsitrol de Montserrat, dels Ferrocarrils de la Generalitat, i puja pel camí de les Canals, que es la ruta més típica. La distància no es molta, son uns 6 kms, pro els últims 1500 metres, a partir del tram d'escales, tenen un desnivell bastant fort.

1. En sortir de l'estació creuar la carretera i baixar per la Pujada de l'Estació, un carreró estret que fa baixada.
2. Creuar el riu pel pont i passar l'autovia pel pas soterrat.
3. Travessar el poble fins arribar a la Plaça de la Font Gran
4. Travessar la plaça i pujar per unes escales, que hi ha a ma dreta, quq van fins la carretera.
5. Seguir la carretera dels cotxes fins arrinar a un trencall a mà esquerra, que és un camí de terra bastant ample i que és l'inici del camí de les Canals.
6. Seguir el camí principal fins a arribar a una caseta d'electricitat, on s'acaba el camí de terra.
7. A mà esquerra comença la pujada de debó, amb unes escales estretes que van creuant la muntanya fins a enllaçar amb el camí asfaltat de la Santa Cova.
8. Al arribar al camí asfaltat podeu tirar a mà esquerra fins la Santa Cova o pujar al monestir, a mà dreta.

Aquí teniu un mapa general de la ruta, podeu navegar-hi, fer-hi zoom i superposar-hi la vista del satèlit com a qualsevol mapa del Google.Veure Com arribar a Montserrat a peu en un mapa més gran

Podeu veure més fotos al meu compte de Flickr.

5 Responses to " Pujant a Montserrat a peu "

3:23 p. m.
uauuuuuuu mooola!!!
Anónimo said :
4:51 p. m.
moltes gracies!!! jo hi vaig dema, divendres 29, com tu vaig a agrair-li el triplet!!!
visca el barça i visca catalunya!!!
Anónimo said :
7:52 p. m.
Gràcies per la informació. Jo he pujat avui i, realment, el tram d´escales es bastant dur
10:52 p. m.
Hola David. Estic navegant entre informació sobre Montserrat i m'he ensopegat amb la teva pàgina. He creat un blog precisament per transmetre la meva experiència, en el qual pretenc desglossar tots els camins de Montserrat. De moment estic centrat a la zona est que tu ja coneixes. A més tinc enllaços al blog que et poden ajudar.
http://muntanyademontserrat.blogspot.com.es
Anónimo said :
4:24 p. m.
Algú sap alguna cosa sobre les famoses llums de Montserrat que al llarg dels segles estan documentades en els arxius? que eran??

Publicar un comentario