Sitges '09: Out of Our Minds + Tetsuo: The Bulletman

11:52 p. m.

( 0 ) Comments

En el meu tercer viatge al Festival de Sitges he pogut veure Tetsuo: The Bulletman, precedit pel curt Out of Our Minds. Poques sorpreses durant aquesta projecció, que comptava amb la preséncia d'en Shinya Tsukamoto per a presentar la seva pel·lícula.


Out of our minds (OOOM) és un ambiciós projecte de la guitarrista i cantant Melissa auf der Maur en forma de curt. Dirigit per Tony Sotne, OOOM tracta sobre un bosc on hi ha un accident de cotxe, on hi coincideixen tres realitats diferents, totes elles unides per uns misteriorsos arbres sagnants.

Es tracta d'un curt bastant difícil d'entendre, pro visualment molt fort, i acmpanyat en tot moment per la genial guitarra de la MadM, que és d'altra banda l'únic so de la pel·lícula, que no te diàleg. Al final del mateix hi han hagut xiulets i aplaudiments per igual, a mi personalment m'ha agradat, pro clar, també m'agrada la música de la Melissa així que no soc del tot imparcial. Si mes no puc afirmar rotundament que no es un curt que deixi indiferent.


En quant vaig veure que s'estrenava a Sitges la tercera entrega de Tetsuo vaig saber que s'havia de veure. 20 anys després del Tetsuo original ens arriba aquesta tercera entrega titulada The Bulletman, aquest cop protagonitzada per un home de negocis americà resident al Japó, que investiga la mort del seu fill de 10 anys.

L'any 1989 en Shinya Tsukamoto va revolucionar el mon del cinema de terror amb el seu film Tetsuo, es tractava d'un film amb un aire experimental, en blanc i negre, pràcticament sense diàleg, que va esdevenir la base de l'estètica ciberpunk de molts altres films.

A The Bulletman en Tsukamoto fa una actualització d'aquella primera Tetsuo, amb un pressupost humil, encara que més elevat que el del film original, pro també adaptada al gran públic perque no ens enganyem, Tetsuo no era precisament cinema comercial. Encara que pel meu gust hi falta una mica de sang, ho ha sabut resoldre prou bé, tenint com a resultat una pe·lícula que agradarà tant als fans de Tetsuo com als desconeixedors de la saga.

La història bàsicament és la mateixa que als altres Tetsuo, i explica la transformació d'un home normal i corrent en una màquina de matar, a mida que la carn del seu cos es va convertint en metall. Una molt bona pel·lícula que us recomano, a més de les seves dues predecessores!

0 Responses to " Sitges '09: Out of Our Minds + Tetsuo: The Bulletman "

Publicar un comentario