Sitges 2010: Programació (1/5)

11:47 p. m.

( 0 ) Comments

Ja ha sortit la programació oficial del 43è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, i com que en breu sortiran a la venda les entrades cal anar informant-se sobre les pel·licules. Avui us porto una tria de les que es presenten a la secció oficial de fantàstic, amb les sinopsis els seus tràilers corresponents:

SECCIÓ OFICIAL FANTÀSTIC COMPETICIÓ:

13 ASSASSINS (Takashi Miike, Japó)


Ambientada en el Japó medieval, explica la historia de 13 assassins als que encomanen la missió suicida de matar a un malvat senyor feudal.

Només pel fet d'haver estat dirigida pel gran mestre Miike val la pena veure-la! (Tràiler)

LA CASA MUDA (Gustavo Hernández, Uruguai)


La Laura i el seu pare estan passant la nit a una casa que han de reparar l'endemà al matí. Tot va bé fins que senten un soroll al pis de dalt.

En gustavo hernández ha fet un experiment prou interessant plantejant tota la pel·lícula com a una sola presa continuada. No és una novetat, ja s'havia fet alguna cosa semblant a Pig per exemple, pro pel tràiler te prou bona pinta, s'haurà de veure. (Tràiler)

CONFESSIONS (Tetsuya Nakashima, Japó)


Ens explica la historia d'una professora a càrrec d'una classe d'alumnes rebels. Un d'ells va assassinar la seva filla, pro no sap quin. La policia va considerar la mort accidental, pro ella vol venjança i fara el que calgui per tenir-la. (Tràiler)

DREAM HOME (Pang Ho-cheung, Hong Kong)


La Cheng-Li Seung ha decidit per fi fer una inversió i comprar la casa dels seus somnis i farà el que sigui per conservar-la, encara que hagi de matar als seus veïns. (Tràiler)

KABOOM (Gregg Araki, EUA, França)


Tot i que a través de l'inquietant tràiler sigui dificil d'endevinar, el film tracta sobre el despertar sexual s'un grup d'adol·lescents. Pot ser bona o molt dolenta pro el tràiler m'ha cridat molt la atenció.

THE LAST EXORCISM (Daniel Stamm, EUA)


El reverend Cotton Marcus es dirigeix a fer l'últim exorcisme de la seva carrera, i aquest cop ha permès a un equip d'un documental que ho enregistri.

Produïda per l'Eli Roth, The Last Exorcism es va estrenar fa unes setmanes als EUA i ha rebut molt bones crítiques, a més a més el tràiler fa posar els pèls de punta.

MONSTERS (Gareth Edwards, Regne Unit)


Fa sis anys una sonda de la NASA va portar una invasiò alienínegna a la Terra. Unes extranyes formes de vida extraterrestres van començar a aparèixer a Mèxic, on l'excèrcit ha aconseguit mantenir la invasió retinguda fins la actualitat. Un periodista que esta intentant fotografiar les bèsties haurà d'escortar la filla del seu cap a través de la zona envaïda fins a la zona segura, als Estats Units. (Tràiler)

LES NUITS ROUGES DU BOURREAU DE JADE (Julien Carbon i Laurent Courtiaud, França)


Una capsa que es rumoreja que havia pertingut al primer emperador de la Xina cau en mans de la Catherine, que viatja a Hong Kong per a vendre-la. El que no sap es que el que conté la capsa és molt valuós per a la Carrie, una retorçada i sàdica col·leccionant d'art que farà el necessari per aconseguir-ho. (Tràiler)

RARE EXPORTS: A CHRISTMAS TALE (Jalmari Helander, Finlàndia, Noruega, França, Suècia)


A les profunditats de la muntanya Korvatunturi hi ha enterrat un dels secrets més ben guardats del Nadal, ara per fi tota la veritat serà desvetllada.

Està basada en uns curts bastant populars a la xarxa i personalment crec que un film que combina Santa Claus i sang i fetge no es pot deixar passar i menys després de veure el tràiler.... te pinta de ser molt divertida!

RUBBER (Quentin Dupieux, França)


Quan creiem que ho haviem vist tot en Quentin Dupieux ens porta una cinta on el protagonista és un pneumàtic que roda pel desert, amb la petita peculiaritat que el pneumàtic te poders psíquics, i es dedica a fer explotar els caps de la gent. (Tràiler)

Com podeu veure això només és una petita tria. En breu penjaré la tria corresponent a la secció panorama, així com els especials i les gales. Podeu veure tota la programació a la web oficial.

0 Responses to " Sitges 2010: Programació (1/5) "

Publicar un comentario