Agenda: aquest dissabte tots al VIII Intríngulis

11:32 a. m.

( 0 ) Comments

Un any més us convido a venir a la festa que organitza In Extremis, l'associació malabarista a la que pertanyo. Es tracta de l'“Intríngulis” que es fa a Barcelona des de fa vuit anys. El dissabte 18 de juny esteu convidats i convidades a la nostra festa que es farà al Parc de les Infantes, a Barcelona (Metro: Les Corts – L3), amb un munt d'activitats, totes elles gratuïtes, i amb una gran gala de final de festa al teatre de Les Corts, aquí teniu el cartell amb la programació (clickeu-lo per ampliar)

VIII Intríngulis

Com cada any hi haurà tallers i activitats per a tots els nivells durant tot el matí i la actuació d'en Jordi Tonetti, un cantautor infantil. Després farem un petit descans per dinar (vendrem entrepans a preus bastant populars) i per la tarda uns quants tallers més i els nostres famosos jocs malabarímpics, també aptes per a tothom.

Finalitzarem les activitats al parc amb una batucada a càrrec dels diables de Les Corts, que ens acompanyaran fins al teatre de Les Corts, un recinte més apropiat per fer-hi la gala de circ amb la que tancarem l'Intríngulis. Si veniu més tard o voleu anar-hi directament està al carrer Dolors Masferrer 33.

Podeu seguir les nostres últimes noticies a través del nostre twitter @Inextremis441 i del nostre Facebook, on també hi hem creat l'esdeveniment corresponent.

0 Responses to " Agenda: aquest dissabte tots al VIII Intríngulis "

Publicar un comentario