I feel good!

9:51 p. m.

( 3 ) Comments

En James Brown, el Padrí del Soul, va morir, com molts recordareu, el 25 de Desembre del 2006. El van embalsamar i el van tenir "exposat" uns quants dies a la Sala Apollo de Nova York, on els seus fan van apropar-se massivament a dir-li l'últim adeu.

Doncs bé, després de tot aixó va haver-hi molts problemes i disputes per part de la familia Brown referents a on enterrar-lo i (com no) també referents al seu testament... Les disputes van fer romandre el cos en una càmera frigorífica durant bastants dies i la gent va començar a fer broma sobre el temps que rondava el cos... van pasar els dies... i més dies... i la gent va deixar de fer conya amb el tema perque ja feia pudor, encara que no sé si és l'adjectiu més adeqüat per a utilitzar en aquest cas...

Tinc una noticia per a tota la gent que porteu seguint l'affair Brown des del primer dia i no enteneu perquè els medis van deixar de fer-se'n ressó... i és que finalment han enterrat al bo d'en James! ... temporalment.

El passat dia 10, un mes i 13 dies després de la seva mort, van enterrar-lo en una tomba a Carolina del Sud, on descansarà fins que el tornin a "molestar" per a traslladar-lo a un mausoleu que estàn construint-li, que serà una especie de Graceland a l'estil soul.

Bé sembla que finalment el deixaràn descansar una miqueta... a mi ja em feia patir. Espero haver-vos alleujat de la intriga que us consumia per dintre i haver-vos aportat una mica de pau d'esperit. Jo avui dormiré més tranquil sabent que ja no tenen a en James a la nevera.

3 Responses to " I feel good! "

Anónimo said :
1:28 a. m.
Sí, quina mania que tenen en deixar els morts a la nevera, ni que anessin a marxar d'on els enterrin...
MaRiNa said :
1:04 p. m.
no vegis la gracia que em va fer ahir llegir qesta noticia al diari! jo em pensava que ja l'havien enterrat! sort que ell no s'entera de res...
Anónimo said :
2:25 a. m.
Aquest pobre donara mes voltes encara...

Publicar un comentario