Mandra

2:56 p. m.

( 2 ) Comments

Com dic al meu post anterior ha arribat l’estiu, i això es nota en moltes coses, una d’elles es en la calentura i l’altra és en la mandra… contra menys coses fas menys ganes tens de fer coses… és un espiral que t’arrossega inexorablement cap al sofà.

I dius... bé, és estiu, deixa’m relaxar-me... doncs si, està molt bé relaxar-se, pro on és el sofà? Doncs a davant de la tele... i que fan a la tele a l’estiu? Merda.

Pro ens és igual... ens traguem les mateixes series de sempre per vuitena vegada, les repeticions del diario de Patricia, i en general tots els programes que les cadenes no tenen collons d’emetre durant la resta de l’any perquè la gens es queixaria... pro clar, ara ja ens va bé perquè total, ens fa mandra protestar!

I bé, si aconseguim vèncer la mandra i en un esforç sobrehumà ens aixequem del sofà on anem? evidentment a la platja... vegetant igual que a casa, pro amb menys roba, estirats com els cocodrils al sol... hi ha gent que només els falta obrir la boca per refrigerar-se perquè la pell ja se’ls ha quedat de llangardaix!

Jo crec que aquest no és el plan que hauríem de tenir per l’estiu, s’ha d’aprofitar, fer coses, viatjar! Sortir de festa! Retrobar antigues amistats, anar al cinema, al teatre, a sopar fora... viure una mica la vida!

I sobretot... actualitzar els blocs! Colla de mandrosos!

picture by aphasiafilms

2 Responses to " Mandra "

tzesire said :
6:04 p. m.
akí solo actualizamos los pringados que en vez de pasarnos el día quejándonos de que mal se está en el sofa y que mierda de tele de verano nos toca pringar como el resto del año... el día q coja vacaciones después de dos años arde... arde donde quiera qué esté!!!
MaRiNa said :
9:57 a. m.
ajjajaj
com et passes!
a mi em fa mandra fer qualsevol cosa entre les 9 del mati i les 7 d la tarda, a partir de llavors, quan la calor afluixa ja no em fa mandra res! XD

ultimament deus estar molt al sofa pq no et veig mai!

Publicar un comentario