Missatges del més enllà.

7:00 a. m.

( 2 ) Comments

Alguns ho haureu notat, d'altres no, pro la veritat és que us escric des del passat. Us preguntareu com és possible, pro és ben fàcil, les entrades que s'han estat publicant recentment son entrades programades, que vaig escriure en el seu dia i que s'han anat publicant mentre jo em dedicava als meus exàmens.


Tot aquest tema del blogging programat m'ha fet reflexionar sobre una cosa... i si per exemple demà em cau un meteorit a sobre? aquesta entrada quedaria pendent i es publicaria igualment, de tal manera que seria tal i com si us escrivís des del... cel / infern / limbo... Quin yuyu no?

Bé doncs es veu que no soc l'únic que hi ha pensat ja que ja existeix un negoci dedicat als emails pòstums.
La web en qüestió es diu Post Expression. És una pàgina on pots crear tot un seguit de missatges multimèdia que s'enviaran als teus éssers estimats un cop hagis mort. ¿Com? molt senzill. Tu redactes els correus i dones una clau secreta a una persona de confiança (que se suposa que seguirà en vida quan tu moris, es clar). Aquesta persona, un cop hagis mort, entrarà a la web i introduirà la clau, que farà que s'enviïn els correus guardats.

A part d'ésser una idea bastant tètrica ho trobo massa fred. Es que aquesta gent no ha vist mai pel·lícules de misteri? L'única manera no sobrenatural vàlida per a comunicar-se des del més enllà és deixar un vídeo on el difunt surt en batí dient: "Hola, si estáis viendo esta cinta significa que estoy muerto".

A més a més tots sabem els problemes que comporten les noves tecnologies... gent que canvia de direcció de correu, bústies d'entrada plenes, missatges marcats com a spam per error... Imagineu que deixeu un missatge confessant els vostres sentiments a un antic amor i que acava a la safata de correu no desitjat... no, no pot ser!

Bé, ara us he de deixar, he de programar un post pel 2088 per a que el llegeixin els meus fills quan hagi mort. Quin ensurt els hi fotré!

2 Responses to " Missatges del més enllà. "

MaRiNa said :
6:04 p. m.
:S

no se si em faria gracia rebre emails d'un mort
6:15 p. m.
no sée....no m'agrada la idea xDDD

Publicar un comentario