Agenda: Saló del Manga 2008

12:47 a. m.

( 3 ) Comments

Aquells de vosaltres que estigueu interessats en el tema ja ho sabreu, pro igualment un recordatori no va gents malament. Des d'ahir i fins diumenge a la Farga de l'Hospitalet es celebra el 14é Saló del Manga, que ahir mateix vaig tenir l'oportunitat de visitar.

És una visita molt recomanable, tant si ets un otaku i t'agrada disfressarte, un fanàtic d'en Super Mario, un Lostie en tota regla o algú que només vol xafardejar una mica.

L'entrada és a un preu molt popular, 6€ pel públic en general i 4€ per a titulars del Carnet Jove i TR3SC, i tenint en compte els diners que s'hi deixa a dins el visitant mitjà crec que gaire més no podrien cobrar.

El recinte principal és la Farga (C/Barcelona, 2), on hi ha una gran zona on les diferents botigues i editorials venen el seu material, i on a més a més podem trobar-hi algunes parades de menjar (tant asiàtic com occidental), una zona de videojocs, el taller de manga de l'escola Joso i una exposició dels 15 anys d'en Doraemon a espanya.

A part d'aixó hi ha el Poliesportiu del Centre (C/Riera de l'Escorxador, 15) on es faran els concursos de Karaoke, Cosplay (disfresses manga), concerts i altres activitats culturals japoneses, i el Centre Cultural Barradas (Rambla Just Oliveras, 56), on es fan les projeccions manga.

Per mi el principal motiu per anar al Saló son les gangues. En comptes de saló del manga hauria de ser saló la ganga, sino algú m'explica com poden vendre l'Alien Quadrilogy a 20€? També vam trobar figures de Lost d'en Mcfarlane per 7€, un gran mercat de videojocs de segona mà molt economics (jocs de PS2 a partir de 5€)  i volums manga amb uns descomptes més que raonables (un 5% a tots els cómics de Norma).

Si no et va tot aquest rotllo i no vols gastar diners, pots jugar gratis a les XBOX360 que tenen o bé veure les disfresses dels assistents, algunes d'elles molt elaborades.

En resum, si t'agrada minimament el manga, el cinema, la televisió o els videojocs (entre aquestes categories englobo el 99% dels habitants de la terra) et recomano que t'apropis aquest cap de setmana al saló.

3 Responses to " Agenda: Saló del Manga 2008 "

11:55 a. m.
A mi me gustan sobre todo los disfraces, eso lo que más...
Marina said :
5:08 p. m.
doncs crec q no has dit ni una sola cosa q m'interesses :s

sere rara
mps said :
12:22 p. m.
Com pots no haver comentat que també hi ha, en quantitats no tan exagerades, còmic no japonès. Al bandoler Serrallonga no crec que li faci gaire gràcia que te l'hagis oblidat. Apart de coses marveloses que algo també hi havia.

Una visita completament recomanable, per part meva, fins i tot quan no ets massa "del tema" que allà segur que es troba algo que interessa, encara que pugui estar una mica amagadet

Publicar un comentario