Comença el Festival de Sitges '09

12:46 p. m.

( 0 ) Comments

Demà comença el 42é Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (conegut com a Festival de Sitges) i com molts ja sabreu en soc un habitual. Si us hi voleu apropar pro no teniu gaire clar qué anar a veure, a continuació us recomano algunes de les películes que més m'han cridat l'atenció d'aquesta edició. A mida que les vegi aniré pujant les crítiques al bloc, com cada any.

The Collector: De la má dels creadors de les últimes entregues de Saw arriba un torture porn en tota regla. Un lladre entra a robar a una casa on s'hi troba amb un misteriós enmascarat. He llegit crítiques bastant bones a la xarxa i la veritat es que te molt bona pinta. (tráiler)


Shadow: Tot i no venir amb gaire bones crítiques la organització la presenta com una de les películes més extremes del festival. Després del fiasco de Reality Killers l'any passat els donarem una segona i última oportunitat. Un jove soldat marxa d'excursió a una zona muntanyosa coneguda com The Shadow. Allà es troba amb una joveneta a la que rescata d'uns caçadors locals, plegats s'endinsaran als racons més foscos de la muntanya on, com era d'esperar, torturen a la gent. (tráiler)


Malice in Wonderland: Una de les películes fantàstiques (de no-sang i fetge) que més m'ha cridat l'atenció és aquesta adaptació britànica del conte de Alicia al pais de les meravelles a l'época actual. Una noia amb amnesia, mafiosos, ionquis i gent rara en general interpreten una historia per tots ben coneguda. A més com a "Bonus" la protagonista és la Maggie Grace, Shannon a Lost (tráiler)


Dread: en una adaptació d'un relat d'en Clive Barker tens un bon guió assegurat. Un noi convençs a dos amics per realitzar un estudi sobre les pors més profundes de l'esses humà. Poc a poc anirna adonant-se de que ells no son els que fan l'estudi sino els que son estudiats. (tráiler)


Hard revenge Milly: Imagineu-vos un Kill Bill passat de voltes on les escenes de lluita son encara més espectaculars i els llargs dialegs es substitueixen per sang i més sang. Docs això es el que teniu a Hard Revenge Milly i la seva seqüela, projectades juntament al festival. (trailer)


Wasting Away: Un grup d'amics pren per accident un producte que els converteix en super-soldats... bé o al menys això creuen ells. Mentre ells es veuen a si mateixos com a gnet perfectament normal els altres el que veu son un grup de zombies. Una comedia zombi amb molt bona pinta, no us la perdeu! (trailer)


Tetsuo: The Bulletman: Tercera entrega de la ja mítica Tetsuo (1989) Un home es va convertitnt poc a poc en una màquina de matar a mida que la seva carn es torna metall. La que en el seu dia va ser inspiració de moltes películes d'estètica ciberpunk ara torna en color, actualitzada i amb un bon pressupost. Una de les películes més esperades del festival. (trailer)


Thirst: De la mà de Park Chan-Wook (Oldboy, Lady Vengenace) ens arriba una història d'un capellà que es converteix en vampir i de la seva existència atormentada en veure's arrossegat al costat fosc i pecaminós de la nit. (trailer)

També pinten divertides Zombieland i [REC] 2 pro com que les estrenaran inminentment als cines no crec que valgui la pena anar a veure-les al festival.

0 Responses to " Comença el Festival de Sitges '09 "

Publicar un comentario