Sitges 0'9: Lesbian Vampire Killers + Doghouse

11:18 p. m.

( 0 ) Comments

Dissabte a la nit vam gaudir d'una sessió maratoniana de curt i llartmegratges a l'Auditori, la programació va ser la següent: Dos manos zurdas y un racimo de ojos manchados de gris + Old Number Seven + The Boy Who Wouldn't Kill + Lesbos Invaders From Outerspace + Lesbian Vampire Killers + Doghouse

Dels curts vull destacar Lesbos Invaders From Outerspace. Dirigit per Victor Conde, utilitza una estética retro i uns efectes deliberadament "cutres" que li donen al curt una estética que em va encantar. A més a més la história que explica està bastant bé, així que val la pena fer-li una ullada, el podeu mirar aquí.

Lesbian Vampire Killers (Phil Claydon, 2009)

Pel títol podria semblar una pel·lícula tonta qualsevol, pro la veritat es que es una comédia molt ben trobada. Degut a una maledicció ancestral, les joves d'un petit poble es converteixen en vampiresses lesbianes al fer els 18 anys. Els homes del poble, envien a dos joves excurionistes a una cabana del bosc per a alimentar-les.

La veritat es que no arriba als nivells de Shaun of the Dead ni es una pel·lícula amb un excés de sang (de fet, la sang vampírica es un liquid blanc) ni molt menys és una pel·lícula amb escenes altament sexuals. Pro tot i les seves limitacions és un film amb molt bones escenes d'humor al més pur estil britànic, té una estètica i uns efectes especials molt ciudats i evidentment senyoretes de molt bon veure. Així que si voleu riure una estona és una pel·lícla molt recomanable.

Doghouse (Jake West, 2009)

La guerra de sexes ha arribat al mon zombi. Un grup d'homes, farts de les seves parelles o de la seva situació sentimental, organitzen una sortida de "mascles a" un poble perdut al mig del bosc, on la relació es de 4 dones per cada home, en busca de diversió. El que no saben es que totes les dones del poble s'han convertit en mortes vivents.

Ens trobem davant d'una molt bona pel·lícula de zombis, amb bones de sang i d'humor d'homes contra dones. No es tracta d'una pel·lícula masclista, i encara que les bromes estan fetes des del punt de vista masculí a les noies dels públic també se les sentia riure. Bon guió, bons actors i bons efectes per a un film que tot amant dels zombis hauria de veure (especialment si té problemes amb al seva parella).

0 Responses to " Sitges 0'9: Lesbian Vampire Killers + Doghouse "

Publicar un comentario