Sitges 2010: Pogramació (3/5)

1:16 a. m.

( 0 ) Comments

Tercera entrega dels títols que m'ha semblat que calia destacar de la programació del 43 Festival de Sitges. Podeu veure la programació completa a la pàgina oficial.


SECCIÓ OFICIAL FANTÀSTIC PANORAMA ESPECIALS
Aquesta secció fora de competició està dedicada a aquell públic més fanàtic i completiu.

AFTER LIFE (Agnieszka Wojtowicz-Vosloo, EUA) 


Una jove desperta a la morgue, a mans d'un embalsamador que aparentment té el poder de parlar amb la gent morta. La qüestió és: està realment morta o estan intentant enterrar-la viva? (tràiler)

BESOURO (João Daniel Tikhomiroff, Brasil)


Ens explica la vida d'un lluitador de capoeira llegendari, que liderarà el seu poble per alliberar-los de l'esclavatge, tot explicat en forma d'historia fantàstica plena d'acció, salts impossibles i patades voladores (tràiler)

INSIDIOUS (James Wan, EUA)


El director de la entrega original de la saga Saw ens explica una historia de fantasmes, centrada en una familia que intenta allunyar els mals esperits de la seva filla que està en coma. (tràiler)

LA SOMBRA PROHIBIDA (José Luis Alemán, Espanya)


Poc se sap sobre la seva trama, pro per fi sabrem com acava la historia de La Herencia Valdemar, que tan intrigat deixava a l'espectador amb el seu abrupte final. (Tráiler)

SUCK (Rob Stefaniuk, Canadà)


Plagada de cameos de grans glories del rock, entre ells Alice Cooper o Iggy Pop, Suck ens explica la història d'una banda de rock en decadència, que aconsegueix l'èxit a mida que els seus components es transformen en vampirs. (tràiler)

0 Responses to " Sitges 2010: Pogramació (3/5) "

Publicar un comentario