Sitges 2010: Pogramació (4/5)

10:18 a. m.

( 0 ) Comments

Quarta entrega dels títols que m'ha semblat que calia destacar de la programació del 43 Festival de Sitges. Podeu veure la programació completa a la pàgina oficial.


SECCIÓ OFICIAL FANTÀSTIC GALES
El festival projectarà títols de màxima actualitat, tant nacionals com internacionals, que han estat guardonats en altres festivals i que són esperats amb ànsia pel gran públic.

DE MAYOR QUIERO SER SOLDADO (Christian Molina, Espanya, França)


L'Alex, un nen com qualsevol altre, no accepta gaire bé la idea de tenir germans petits, i es refugia a la seva habitació, mirant la televisió, on es veu exposat a hores i hores de violencia, que donaran vida al seu amic imaginari, el Sargent John Cluster (Robert Englund), que l'ensenyarà a ser un bon soldat. (tràiler)

SUPER (James Gunn, EUA)


Super ens explica la història del "Crimson Bolt" (Rainn Wilson) un heroi enmascarat sense cap tipus de poder que intenta impartir justicia juntament amb la "Boltie" (Ellen Paige) la seva acompanyant, tot en clau de comédia àcida, tal i com ens té acostumats en James Gunn. No hi ha tràiler pro aquí podeu veure'n una escena prou divertida.

VANISHING ON 7TH STREET (Brad Anderson, EUA)


Que passaria si un dia et llevessis i el mon tal i com el coneixes s'hagués esvaït? Doncs això és precisament els que li succeeix al protagonista de The Vanishing, que no trigarà gaire en descobrir que no és l'únic supervivent de l'extrany fenomen, i que l'enemic de veritat es troba en la foscor. (Tràiler)

THE WARD (John Carpenter, EUA)


John Carpenter, creador de Halloween, portava desaparegut de la gran pantalla des que va fer el 2001 Ghosts of Mars, i torna per la porta gran amb un film sobre una dona tancada a un hospital psiquiàtric, atormentada per un esperit malèfic. No hi ha cap tràiler, pro podeu veure'n algunes imatges a aquest programa de cinema del canal plus frnacès, a partir del minut 1:30.

0 Responses to " Sitges 2010: Pogramació (4/5) "

Publicar un comentario