Sitges 2010: Pogramació (5/5)

11:10 a. m.

( 0 ) Comments

Cinquena i última entrega dels títols que m'ha semblat que calia destacar de la programació del 43 Festival de Sitges, ara dintre de les seccions de menys terror i de caire més fantàstic, pro igualment interessants. Podeu veure la programació completa a la pàgina oficial.


SECCIÓ NOVES VISIONS – FICCIÓ
Exploració de nous territoris de la narració, donant èmfasi tant en aspectes temàtics com formals de pel·lícules que són una visió del present com també una inquietant premonició del temps que vindrà.

CHATROOM (Hideo Nakata, Regne Unit)


El director de The Ring i Dark Water s'allunya del gènere del terror més pur i ens endinsa en un thriller psicològic a internet. El film ens transporta entre el mon virtual d'una sala de xat on un grup d'adolescents s'animen els uns als altres a comportar-se malament i les seves vides reals. (Tràiler)

EARTHLING (Clay Liford, EUA)


Després d'un estrany accident a l'estació espacial internacional, un grup d'habitants de la terra pren consciència de que no son qui creuen ser, i que la seva vida ha estat una gran mentida. (Tràiler)

SECCIÓ NOVES VISIONS - NO FICCIÓ
L’espectador s’endinsa en nous àmbits del documental i la seva relació amb la ficció i en el continuo debat que el gènere fa de la realitat.

VAMPIRES (Vincent Lannoo, Bèlgica)


És difícil fer a aquestes alçades una pel·lícula de vampirs innovadora, pro sembla ser que en Vincent Lannon ho ha aconseguit. Vampires es tracta d'un documental d'una familia de classe mitja, que en forma de comèdia fosca, ens expliquen la seva vida com a vampirs. (Tràiler)

SECCIÓ NOVES VISIONS – DISCOVERY
El festival fa patent la seva aposta continua pels treballs d’equips seguidors del que coneixem com “cinema de guerrilla”, amb realitzadors al cap davant que plantegen propostes formals i conceptuals arriscades des de la més absoluta i assumida independència.

8TH WONDERLAND (Nicolas Alberny i Jean Mach, França)


8th Wonderland és el primer país creat a la xarxa. Sense un lloc físic en concert els seus ciutadans comencen a prganitzar-se per a fer petites accions de guerrilla, com instal·lar dispensadors de preservatius a les portes de les esglèsies, que criden la atenció del món. Amb el nomenament d'un ambaixador i la aparició del suposat creador del moviment, les accions de 8th Wonderland passaran a anar més enllà d'innocents bromes. (Tràiler)

0 Responses to " Sitges 2010: Pogramació (5/5) "

Publicar un comentario